Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

bday celebration utk hubby part 2

smabung lg kisah ke dua sambut bday hubby...
thn ni aku tempah kek pulak...
selalu mkn kek SR...pastu BR... lani lari dr kebiasaan...
aku order dgn M&M cupcakes kat FB..
mamaZN yg order dulu... cantik2 kek M&M deco...
terus terpikat... kata mama ZN.. rasa sedap...
pelagi... terus order jugak...
aku order kek rainbow.... design dr M&Mcupcakes...


ok...aktiviti potong kek berlansung di restoren Tupai2 KL..
sekali berkumpul ramai2 dgn adik beradik & family hubby...
sempena adi bungsu hubby (Adik Fahmi) dpt masuk asrama Alam Shah kat Putrajaya..
then skali nak bincang pasal majlis aqiqah cucu hj. Musbahudin yg 3 org tu..
cuma adik Kamal n wife xdpt join...
yela...org br dpr baby kan...dlm pantang... xleh ikut..
baby Yusha' pun br je keluar dr NICU HPJ sbb jaundis

kami ke Tupai2 xmkn steamboat pun..
mkn yg goreng2 punyer
eh..bergegar lak gmabrnyer

imran pun mkn jugak...tp mkn bubur dia..
umor dah 9 bln...xmau mkn nasi n makanan lain..
hanya mkn bubur blend..
apa kes??? mee tak mau... biskut xmau...
haiyaaaa!

kakak....yg suka control ayu...
byk ckp...
asyik nak min game kat tab n note je...
xdpt marah2...xkosa mama nak layan!


ni kek papanyer...
habis tulisan 33th n Birthday tu rosak...
mmg budak M&M cupcakes ni dah ckp..kek ni tinggi dr kotak...
sudahnyer... kena penutup kotak..
inilah jadinyer...xcung dah!




lepas mkn aktiviti potong2 kek...
xde nyanyi2 pun...
wish je....hapi bday papa...


lepas potong...
ini lah rupa dlm dia! kek rainbow!

sedap....sgt!
kek dia padat n moist... xmuak makan..
insyaallah aku nak order utk bday imran, irfan n syafiqah bln Mac nnt....
tema dah dpt dah...


10 comments:

mama tisya said...

meriah kek busday..cun

atfina said...

seronok husband dier...celebrate sampai 3 round...hehehhe

Nad @ MamaZN said...

Bestnye...!
Nmpk sedap!
Rainbow.cake tak try order lg..
Choc cake pun dah sedap, ni kan plak rainbow cake, kan kak? Heee....

damien said...

tq sayang i love u

Farah Izza Shafik said...

very nice la cake dia tuh.. tp sayang writing rosak.. huhu... blum lg rase cake rainbow yg betul2 sedap.. leh try yg ni..

Iela Fazielah said...

damien: me love u too..

Iela Fazielah said...

atfina: thn ni blnja mkn je... hadiah xde..hihi

Iela Fazielah said...

Nad: akak rasa topping dia yg coklat tu sedap sgt.. ingat nnt nak requet kek topping choclate la pulak...

Iela Fazielah said...

Farah: boleh cuba... my officemate ada tempah kat putrajaya... pun sedap jugak..dia pakai cream cheez... tu pun leh order jugak

Iela Fazielah said...

mama tisya: tq... tulisan je dah sememeh

Related Posts with Thumbnails