Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

i like this idea.....

owh..aku suka dgn idea mcm ni...
ada guest book..
tulis tp siap letak gmbar....
aku suka! aku suka!
kot cukup badget teringin nak buat mcm ni ms bday party nnt...
tp aku xkreatif...tgn n otak dah tepu xleh pikir idea kretip...haha




bukti kehadiran kami org kepada keluarga pengantin..
part paling aku suka part snap instant foto tu...
pakai kamera segera tu...
pastu terus tampal gmbar kat buku guest tu...
comel sgt... pengantin pun xla pening dok pikir..
sape org ni ye??? sbb gmbar ada sebagai bukti kan>>
mcm2 skrg ni kan>>




comel x family kami...
irfan mcm biasa...
bukan hilang.. tp ada kat blkg papa dia..
sebeah kaki papa dia sama besar dgn badan irfan..
acaner tu>>>haha


ha.. ni gambar budak berdua ni.. 






lastly... gmbar dari wassup..
adik ipar aku ni.... 

6 comments:

Farah Izza Shafik said...

fiqah mmg tersangatlah cantik ilah.. :) pakai baju kurung lg la terselah keayuan...

SyaNa said...

mmg class sgt siap ade intant pic kan
nnt bday iman nk tiru le
tp kena la beli kamera tu
huhu mahal sgt la plak

Alyyani Anuar said...

skang ni mmg macam menanti di entrance. red carpet, guest book, amik gambar. janji ongkosnya ada. hehehe

Iela Fazielah said...

alyyani: betul tu..ongkos mesti ada..haha

mummy_ayu said...

pernah gak try survey benda ni..memang mahal & costly la..
tapi boleh jer kalau nak buat...mana tau, ada rezeki lebih..

Iela Fazielah said...

mummy_ayu: mahal kat part nak bl kertas filem tu la... tp kalau ada kamera ni..gi jln bwk kamera ni je.. ekspress.. balik terus masuk gmbar dlm album kan>>>> xyah nak gi kedai gmbar... xyah transfer msk pc bagai kan?

Related Posts with Thumbnails