Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

ke OU semata2 nak beli Cik Garret!

ok..
kesinambungan mkn2 sempena bday hubby...
punyerlah jauh merantau smapai ke OU..
sebenarnyer semata2 bday boy tu nak sgt mkn popcorn Garret ni ha!
kan Garret kat malaysia ni cuma ada 2 tempat je..
1 kat KLCC...1 lg kat OU ni...
mamat ni br 1st time rasa popcorn Garret ni...
blk dr outstation kat penang aritu...
ada baki popcorn ni kat rmh... kebetulan adik aku bl...
kesian pulak sbb dia br tau..
tp yg hebatnyer.. dia terus jatuh cinta kat cik Garret ni..
punyelah power penangan Garret ni...terus mamat ni kemaruk...
walaupun harga mahal...tempat nak bl pun jauh...
digagahkan jugak drive ke OU semata2 nak bl cik Garret...


ok...en hubby tgh tgk menu...
nak bl mana 1 ni...??
aku pernah mkn caramel je..aku suruh dia bl yg campur tu...chez + caramel
tp dia xbl pun..

dia order caramel set Large. Rm26 xsalah

budak 2 org ni...
seronok msk kedai candilicous ni..


ok...benda yg dihajat dah dpt...



syafiqah dgn patung coklat bell...
suker dia

lepas mkn TGI Friday n bl garret popcorn..
hubby terus ajak balk..
aku frust menonggeng giler sbb xdpt jln2 dlm OU..
jauh merantau ni...
well. nak buat camne..kami kejar time...
lg pun..mlm tu aku ada 2nd activity utk smbut bday hubby pulak...
nak tau???
smbung next n3 ok...daaa

8 comments:

mama tisya said...

lama dh tk mkn garret..nasibaik opis dkt ngan kcc so no hal bila2 tringin

Iela Fazielah said...

mamatisya..untungnyer.. sbb dekat je

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

Garret bu kena bukak lbh byk cwgn kan. Takdela org bersusah payah jauh2 datang

Iela Fazielah said...

mrs. yana: itulah pasal... ada 2 je dlm malaysia ni...bukak 1 kat sunway pyramid pun ok gak kan>>> dekatsikit

Nad @ MamaZN said...

Sy tak penah merasa...
Ramai dh kawan2 blog dok crite
Kene try kot 1 ari nnt...
Tp tah bile la plak huhu

mamalieyna said...

Sanggup tu jauh mencari ..alaa rugi je, jauh2 berjln tak ronda2 dlm tu dulu..harudla menonggeng frust..hahahaa.. ..

Iela Fazielah said...

Nad: mmg sedap nad..cubalah..kot turun KLCC ke... bl sepek..seminggu lom tentu habis tau..sbb manis giler!

Iela Fazielah said...

mamalieyna: itule....xpuas lansung nak jln2 kat OU...dahla mmg susah betul nak smapai ke sana... dah bertahun xjejak...selalu ke ikea je

Related Posts with Thumbnails