Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

celebrate bday hubby part 1 - mkn2

utk bday hubby this year 2013..
genab dah umor dia 33 thn...
so... kali ni aku blnja dia mkn rib...
eceli b4 bday dia aritu dia dah blnja awal2 dah mkn steak kat steak house..
tp yg ni..part aku pulak nak blnja dia..
celebrate utk dia....sy sayang awk en. Don Damien...

ok..malas nak celoteh pnjang..
thn ni aku blnja dia mkn kat TGI Friday...
eceli 1st time dtg sini... azam br aku since last 2 years...
nak terjah tempat2 mkn br... lari dari kebiasaan..
ni terjah TGI kat OU...punyerlah jauh..
kat alamanda pun ada TGI kan...
tp ada sebab samapi ke OU ni...
nnt aku bg tau ye kenapa...
so...meh layan gmabr mkn kat TGI aritu....zassss

his menu....
ribs 
hubby order short ribs....tp dah habis..
patutla my officemate ckp short ribs sedap...samapi habis tu...
so..tukar ke beef back ribs -Rm59.90

my menu....steak...
aku ribs ni kureng..
mesti masak well done...ai xreti mkn daging ada merah2 ni
Rm49.90



budak 2 org ni...syafiqah mkn mc cheeze RM11..
irfan mkn spegeti -kids meal..Rm6.90 tp FOC
paling aku suka oreo milk shake diaorg... terbaik..Rm7.90
akunyer choc milkshake.. tp xbest.. bebudak tu punyer lg best

tu dia... bday boy menikmati hidangan

me with kiddos..
imran xleh dok diam...
melompat2 sambil main belon...xsenang nak duduk mkn!

last skali dessert la..
choc brownies with ice cream...terbaik -Rm15.90
5bintang utk semua mknn...
leh terjah lg..
next occation la... xlalu nak mkn kat sini selalu...
total bil Rm208 plus tax 16%...

yg penting... hubby gembira....
aku xtau nak show my love to him...
aku suka blnja mkn je..
semoga hubby ceria n gembira selalu...
next activity..... 
sambungan kisah kenapa mkn TGI Friday smapai ke OU adalah disebbkan...
smabung next n3...

last pic...
bukti....

daaaa 













6 comments:

Nad @ MamaZN said...

Beli jam couple kot ek? Hihi

beta kupu said...

pergh meleleh tgk dessert tu...wuhhu

Farah Izza Shafik said...

nk try la orea milk shake... cam terliur laks..

Iela Fazielah said...

Farah izza shafik: mmg sdap milk shake tu...siap cicah oreo dlm whipping cream..muahh!!!! TERBAEK!

Iela Fazielah said...

NAD: hehe.. xjd bl...dia xmau

Iela Fazielah said...

bete kupu: deesert dia mmg best la.... sampai senak perut mkn

Related Posts with Thumbnails