Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

5th Anniversary Pressie.....

Our 5th anniversary dah dekat......
28th May 2005 tarikh kami diijabkabulkan..
tarikh keramat yg setiap tahun akan disambut oleh kami berdua...
dan setiap tahun juga kami akan bertukar2 hadiah sebagai tanda ingatan kami suami isteri.....
 tapi tiada yang lebih berharga dari perasaan cinta yang tulus ikhlas dan kasih sayang yang tak berbelah bahagi....
hadiah hanya sekadar ingatan dan bukti cinta..
ye tak???

berbalik pada cerita pressie 4 our anniversary this year.....
aku dah meng"ushar" mcm2 benda yg hubby suker...
tp mmg susah nak suruh dia amik n pilih.....
byk no kerenah..

hadiah utk akulak...
dah 3 tahun aku mintak brg kemas...
thn ni nak gelang kaki emas pulak...
tp harga emas mahal sgt la pulak... hehe..
tukar beli brg lain jelah...

so... setelah bermacam2 ku pikirkan...
aku nak JAM TANGAN baru!!!!
BABY G kaler HITAM....

akhirnyer aku dpt.....
tp hubby pun dapat gak utk dirinyer yg mmg xplan pun nak bg dia jam gak....

tara.......



G presents Lover's 2009 Collection



target aku nak warna hitam tp design jam ni sebijik cam yg aku dah ushar tu...
so w/pun kaler putih.. tp sbb nak sepasang dgn hubby...
aku terima dgn gumbiranyer!!!!

hubby pun sungguh gumbira sbb dia xpernah ada koleksi jam G-Shock!! selain jam CASIO Ediface Cronografh dia yg sah2 lebih mahal dr jam G-Shock ni...kui--kui..

so.... thn ni kami ada jam yang sepandan....
yang konon2 nyer melambangkan
 SEHATI SEJIWA dan SETULUS warna PUTIH
(walau hakikatnyer tiap-hari perang mulut  yang sentiasa menceriakan suasana family kami.. uhuhuhu)
kalau nak tau.. jam ni kami dah rasmikan masa gi Dinner Opis aku ari sabtu lepas...
ni dia!!!

tgklah tgn hubby yg kiut miut tu n tgn ku yg tembam mengenakan jam ini..
to hubby Zul Irwandi..... tq very much!!! I love u!!!!

hehe.... aku sedang tersenyum je kini....

errr.... hadiah dah pakai dulu... tp wish belum lagi..... nnt 28hb Mei ni br ada n3 khas utk Our Anniversary...

4 comments:

lydzar said...

best jugak kan tukar2 macam ni, kitorang so far tak penah ada tukar2 hadiah sempena anniversary. hadiah bday utk hubby pon dh byk kali missed haha!!

nza said...

romantik gitu..nnti akak wish masa aniversry ok...nnti basi lak.....

Iela Fazielah said...

lydzar: xper... thn ni ada rezki lebih boleh celebrate n belikan hubby hadiah... bg senyap2... mesti best n terkejut dia... mcm kak ila xsuka suprise2 ni..hehe

Iela Fazielah said...

kak nza: tq kak nza... ok wish kemudian ek... nnt basi..hehe

Related Posts with Thumbnails