Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

ke imegresen

minggu lepas kami aku ke imegresen... kalau nak tau... 11 Jun ni aku nak ke BANDUNG!!! 1st time nak ke luar negara nih!!! aku gi trip dgn officemate aku....sape aku bawak ye???? aku gi bandung tu nnt dgn irfan n kakak aku je... papa n syafiqah xikut...aku ngan Irfan xleh dipisahkan sbb irfan still menyusu badan,..... trip ni 4 hari 3mlm

sian fiqah sbb kena tinggal.... papa xleh gi sbb papa ada kelas n mama lak xleh nak bw fiqah sbb mama xlarat la nak jaga 2 anak skaligus.... len kali lah kak long gi ye.. kita gi berempat ke BALI ke.... SINGAPORE ke.... 


ok.. cerita pasal gi imegresen.. kami gi buat group passport kat imegresen pusat Bandar Damansara... naik van opis... nak jadikan cerita ms nak parking kat basement... van tersangkut kat parking basement tu... driver opis aku tu pun xperasan.. dia bw van toyota Hiace,, van tu tinggi.... abis calar-balar siling van... kelab la nmpaknyer kena byr....hehehe... masa van tu berseret dgn batang paip kat basement tu.. aku rasa mcm nak tercabut gigi aku.. nyilu giler beb!!!

ni antara aksi2 kami di imegresen.....sempat gak la aku perah susu kat situ sbb ada bilik susu ibu... amat prihatin imegresen ni.....

irfan wif bonda....

bonda, aku n irfan


barulah dpt gmbar irfan tersenyum

buat passportnyer kejap je... lama kat carpark pasal kes van tersangkut.. tp paling kesian tgk kakak aku lah.. kalau dia tau nak buat passport tu kat damansara ni.. xyah la dia susah payah dtg dr sentul ke UPM... pastu patah balik ke sentul... xpela long...  skali skala dtg upm kan... 

nak tgk gmbar passport irfan??? alahai... comey sgt... 


tp kat 5 kali gak la snap baru dia betul2 pandang kamera....
xsabar rasanyer nak ke bandung... hehehe
tp byk benda nak prepare nie.. n aku difahamkan jugak kat indon plug dia xsama mcm kat malaysia
payah gak aku nnt nak pump susu...kena la bw pump manual ...
xpun aku dah berkira2 nak pinjam bateri operated pump dr kwn opis...
pastu papa jugak dah pesan xbg bw stroller...
dia risau anak jantan dia... aku kena cr baby carier la pulak.... 
uih... mcm2.... lg byk belanja nak kuar nih...

pape pun... bandung.. .wait for me...
here i comeeeeeee!!!!

4 comments:

nza said...

sronok tuuuuu........

Iela Fazielah said...

yeah.... xsabar2 ni kak....

lydzar said...

tumpang seronok jer lah..shopping byk2 tau :D

Iela Fazielah said...

Lydzar: xtau la.... nak belanja pun mcm dah pokai kot hehehehe.. byr tambang je dah pokai

Related Posts with Thumbnails