Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

kisah periuk tupperware ku...

al kisah ... taiyeebbbb...
hahaha...
dlm n3 lepas aku ada ckp kan nak bgtau kisah ku terbeli periuk tupperchef ku ini.....



 aku pun xtau camne leh terorder... tp kes harga offer gak la.... kalau ikutkan harga sebenar 1 set RM699... tp masa aku beli tu dpt rm 400++ kot...ada kupon offer off RM100 plus dgn diskaun lagi.. tu yang murah tu... 

kalau nak tau.. masa aku bl periuk ni aku sedang MC mengandungkan sikembar  Iman tu.... aku buat byr "KUTU" pada manager aku RM100 sebulan selama 4 bln.... nak byr selonggok duit sayang tu...n sampai la ni jugak.. periuk ni aku still simpan lagi dlm kotak.. sayang nak pakai...






hobi ku yg satu ni mmg giler kan....
entah la... bila nak stop.... huhuhu..
xpe... yang penting bali pakai duit sendiri kan...
xkacau duit laki.. hehehe

1 comment:

nza said...

wow, best tu....nk wat camnekn, dh minat...

Related Posts with Thumbnails