Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

barang tupperware yg diorder sudah tiba!!!! aktiviti membazir lagi......

yahuuuuuu.... akhir barang tupperware yg aku order dah tiba..... ingat tak aritu aku wat n3 pasal aku order barang tupperware dr manager aku??? xhingat xpe.... boleh klik sini......

smlm aku ambik dari rmh manager aku.... mcm aku ckp dulu... kalau aku bl mmg byk membazir je (i admit bout this fact).. tp mata mmg rambang la kalau tgk catalogue tupperware ni... brg tak pakai pun nak beli jugak... nak buat collection konon.. hahaha... okeh..... nak tau pe benda nyer????? sila klik kebawah yer...

klik lagi...


lagi....


dan lagi.....


dan lagi......


jeng..jeng.. jeng.....


ini dia!!! TUPPERCHEF WOK!!!



masa bawa balik rumah pun sorok2...
tau.. hubby mesti bising... sbb wok ni mmg mahal ok...
harga sebenar RM459.... tp aku mmg xkan bl la dgn harga semahal ni

tp sbb bulan ni ada offer....
beli tempat stemer ni....

harga dia RM 49.00 je (harga pasaran) lepas tolak harga aku tinggal RM 37 jek
siap dpt buku cara pengunaan steamer ni + ada resepi dlm buku ni




dpt beli kuali ni ni dgn offer 15% off... plus lg dgn discount harga aku....tinggal RM300 jekkk.... murah tu.... (pada aku lah)... dah lama aku mengidam nak bl kuali ni

tp buat masa ni simpan dulu kuali ni.... sgy lak nak pakai...
 tunggu masuk Mahligai Impiana nnt baru aku pakai kuali ni.... hahaha....

pastu kan... mcm biasala.. dah beli barang..
dapat la beli level bln ni plus dgn colender ni...mmg besor giler brg level ni..

 

aku terpikir nak simpan ke or nak jual kat kwn opis..
aku ni brg besor sgt xsuke.. brg kecik sgt pun xsuke gak...

yang kaler merah tu nama dia salt n pepper shaker...
dgn pembelian lebih RM280 dpt beli dgn harga RM9.90 je...


tp kan... kalau korang nak tau gak... kuali ni bln koleksi pertama aku untuk TUPPERCHEF ni ye.. aku dah pun beli TUPPERCHEF set periuk dia... nnt aku tunjukkan n sejarah aku terbeli bendalah ni...

sukernyer aku!!!!! ok.. tu je nak cite... dahhhhh

4 comments:

lydzar said...

best pulak tengok koleksi shoppingan kak ilah ni. kt umah saya tu, semua tapuwe cabuk jer hahaha..

Iela Fazielah said...

lydzar nak stat ngumpul tupperware? leh order ngan kak ila.... bl sikit2 lama2 jd bukit....hehehe

nza said...

nk wat camnekn dh minat...trkdg bila minat kita lupa ttg membazir.....asalkan hati puas.

Iela Fazielah said...

betul tu kak.... kalau tak.. tido mlm xlena.. asyik termimpi2 je... pastu tgk gmbar berkali2...tak jemu2...hehhe

Related Posts with Thumbnails