Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

kasut barunyer mama Syafiqah...

aku skrg ni tgh giler soping...
giler mengabiskan duit...
xtau apesal... aku tgh giler!!!
 hohohoho

al-kesah... ari sabtu lepas kami ke Midvalley
kebetulan ada MAMI & BABY EXPO kat MV Exibition Hall
papa pun sporting betul ari tu... drive kete xbyk soal...
besh sgt...
jam 10.30 smpai kat MV parking dah full.. parking kat The Garden..





terus naik ke Exibition Hall... byk booth yg menarik tp aku lalu je
nak bl baju utk irfan murah2 tp ari tu baru je soping bj irfan kat W.O.C.
so layan cuci mata je lah

pastu gi mkn mee hoon  sup claypot lg kat foodcourt tmpat yg sama aku mkn ari tu..
sup claypot dia mmg marvelous!!!! yummy
papa lak mkn nasi je...




pastu daku mmg dah plan nak beli kasut
dah berkira nak bl kasut croc baru new design... aku dah ushar dlm web crocs..
tp design tu xmasuk malaysia lg

terus aku gi Clarks... last2.. aku smbar 1 kasut ni
new collextion... fiqah kata xlawa..
tp mata aku tgk lawa...
papa lak dah desak nak balik pasal dah penat..
last2 amik je lah..

ni kasut nyer.... cantek tak???

pape jelah korang nak kata... pada ku cantek je..
tp bila dah balik rmh belek2..
aku rasa betul la.. xcantek la..
tp dah beli pakai je la
tahan lg 2 thn.. nnt thn 2012 bl kasut lain pulak..
boleh camtu ??? hehehe..
ok ..tu je nak cite... daaaah

6 comments:

mama zharfan said...

cantik jer...tp i tak suka kaler itam :) kalau kaler itam for me kasut/sandal formal ajer ie utk pegi ofus ;)

Iela Fazielah said...

mama zharfan: tq.. canteknyer..hehe..mmg tujuan utk bw gi opis pun.. boleh suit dgn mana2 bj... kalau gi jln ila suka pakai sandle atau flat shoe sbb skali soping ila jln berjam2... mau sakit kaki kalau pakai kasut tinggi nih...:D

nza said...

xpe dh penat kerja sskali abiskn duit....terapi minda tu...

lydzar said...

seronok ah shopping, nnt g bandung shopping lagi..
kak ila, bak sket duit tu hahahaha!!

Iela Fazielah said...

kaka nza: betul tu... terapi minda... tp bkn sesaki li.. acap kali je... xleh kawal nafsu la... susah-susah...

Iela Fazielah said...

lydzar: nak ke??? nak amik singgit... gi main jauh2..hehehe.. ala.. bak kata kak nza tu.. terapi minda... kuikuikui.. simpan byk2 bkn leh bwak mati.. baik nikmati kan.. simpan 10%, blnja 20%, byr hutang +bg mak etc 50%, belanja hari2 20%.. ok la tuh..

Related Posts with Thumbnails