Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

Reunion Ex-SMKBBS.... bestnyer jumpa kawan2 lama

ari smlam (AHAD)... ada reunion Ex-Sek. Men. Bandar baru Sentul.. skolah lama ku..
buat kat dewan skolah jugak.... pakaian warna putih... aktiviti ni since bln 3 dah rancang nak buat.. perjumpaan julung2 kali diadakan utk semua batch dr thn 1995 hingga 2009... dgr mcm ramai betul yg datangkan.. tp xde la ramai sgt.. tp boleh la

aku gi ke reunion ni bertemankan syafiqah n irfan je..peneman ku yg paling setia...huhu.. hubby aku xbw sbb mmg leceh bw hubby gi aktiviti kita sendiri ni..lg pun bukan dia kenal pun kwn2 skolah aku... nnt jd pak pacak n tukang jg anak je... hehehe..last2 buat muka muncung nak balik cepat! ye tak??? hehehe... lg pun mati2 aku ingat hubby dah stat kelas dia minggu ni.. rupanyer bln depan... jd biorla hubby beriadah sorang2 buat aktiviti dia kat rmh tu....

jam 11 pagi aku dah terpacak kat sekolah ku yg kurindui dan cintai.....
terbayang2 kisah2 lalu...huhu...

sementara tunggu org ramai.. adalah beberapa kwn2 lain yg dah sampai.... borak2...
jam 12 aktiviti pun stat dgn ketibaan mantan2 pengetua dan guru SMKBBS..
nyanyian lagu negara ku n sekolah... tgk video la bagi... last skali br lah aktiviti mkn2... dewan skolah ni pulak open... dgn matahari ceracak di luar sana.... t
erasa gak la bahang panas nyer....

xde pe nak citer sgt... tp layan gambar jelah yer.... yg penting best sgt dpt jumpa kawan2 lama... yg pompuan dulu cekeding2 sume dah tombam2... ada gak yg maintain lg slim river gitu... hehe... tp yang laki jgn citer la.... mmg besau2 bagai di pam2.. tp ada gak yg maintain lagi mcm si din (hubby lydzar) n lukman mata batu (selamba je aku ckp dia mata batu...tp mmg pun)...hehe

lanyan gmbar jelah ye..zassss






kami baru sampai...



gambar ni fiqah yg snap ok!!!hehe

the gugurlszzzz
dr kiri - aku, mira, sharmiza, afzan, xingat nama & shima




syoknyer diaorg bercerita..  bj itam tu  bob (zulkarnain) n lukman mata batu

wif fadzli hamzah


wif shuhaidah


wif shukri n isa


 wif badli (kiri skali), din (tgh2), aku n depan tu jeffri 
yg pakai spek tu aku pun xtau sape..

 
wif shuhada n kiddo


isa n wife fadzilah sahran (couple since form 1 tu)


last skali bergambr beramai2 bersama batch aku yg hadir smlm...


masa ucapan dr pengerusi alumni SMKBBS

jam 2 petang... aku dah betul2 flat... anak2 pun dah letih
aku mintak diri beredar dulu balik rmh mak relex2...
snap gmabr b4 balik cam biasa








ok... dah... tp kan ... mmg aku kepenatan lah.. giler2 punyer.. balik rmh mak aku n anak2 tido smapai jam 5.. fiqah langsung xleh bgn...sbb kat majlis tu dia berlari2 sana sini... amik makanan sendiri la... main sana sini... kul 6 br gerak dr rmh mak n sampai serdang jam 7 mlm.... huhu... tu lah kisahnyer....

6 comments:

lydzar said...

din memang saje takmo bawak kitorang pegi, sebab dia kata kawan2 dia seme dtg single. pastu cakap, susah nk sembang ngn kawan-kawan kalo bawak anak ceh! buat anak reti pulak kan huhuh

nza said...

bestnya jupe member lama...agak2nya masing2 dh byk brubah...dr slim ke cubby...hi...

Iela Fazielah said...

lydzar: biasalah.... din dr dulu smpai sekarang... dgn gaya dia.. mentang2 dia je paling maintain slim dlm group kitaorg... tp kalau lydzar ikut mmg penat... budak 2 ekor tu sib baik mmg baik.. irfan diam je xbyk kerenah.. tp muka dua2 dah merah padam tau kepanasan.. hehe

Iela Fazielah said...

kak nza: mmg seronok jumpa kwn lama.. mmg semua berubah la...

e-caR NazRin aka ibuEiymann said...

iela,
weolls pun cabut awal gaks sbb Eiymann dh bising ajak balik.. x smpat nk tngkp gmbq sama..huhu..

Lydzar,
i nmpk Din memule tu ingt leh gaks jmpe u skali ngn Hannah n Hadif.. nmpknye lum ade rezeki nk jmpe..

Iela Fazielah said...

e-car... tu lah... patutla xnampak ms dah last2 tu.. pastu e-car pun dok table jauh sgt dgn geng2 lain.. tu yg xdpt snap gmabr sesama tu...xpe lah.. @ least kita dpt jumpa lg kan...

tp mmg xdpt jumpa lydzar ek...

Related Posts with Thumbnails