Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

sarapan pg di Old Town White Coffee...

hari ahad yag indah smalm.... aku sbenarnyer xde plan pun nak gi srapan kat luar... tp hubby pepagi kul 7.30 dah merempit ke OUM kampus utama kat KL utk register utk kelas dia Semester 2 nanti... dah tu.. aku ngan anak2 dah terkontang kanting kat rmh.... dahla smlm tido lmbat kan.. maklumlah basuh periuk bagai n kemas makanan yg dah abis party smlm tu... dah tu pagi ni, lepas solat aku smbung tido lg... si irfan lak merengek2 kelaparan nak mkn nasi... rmh mmg xkemas la... jam dah kul 9pg... mmg la mamat tu lapar... minum susu je mana cukup.. nak bg mkn mee mmg dia xkenyang...

so... aku pun mandikan diaorg berdua.. pakaikan baju cantik2 serba merah.... jam 10pg.. aku pun stat enjin bw bebudak tu mkn luar... konon2 nak sarapan pagi di Mc'D... pastu aku ubah fikiran... teringin lak nak mkn kat Old Town White Coffee... mcm sedap je... so.. aku bg tau fiqah..kita ke Jusco Equin... park n walk in to Old Town... sbenarnyer 1st time ni mkn kat Old Town ni...



nak tau ape aku order???? ini dia....

nasi lemak special sepinggan harga RM 7.30


Ipoh Chic Hor Fun (keao tiow sup) semangkok RM 6.80

dan air White Milk Tea segelas RM3.50.... pe la aku ni gi kedai kopi tp minum teh.....

hahahhaa.... aku bukan penggemar kopi yea.... pastu order air suam segelas pun kena byr RM0.70... mahal tu....air kosong pun nak caj... cis...

pastu kan.... yg kelakar nyer... syafiqah ni baru je pandai snap gmbar... keje dia dok snap gmbar aku n sgala benda dia snap.... sabo jelah... kita layan la gmbor hasil tangkapan fiqah ye...








kalau nak tau.... aku dok sarapan kat kedai kopi ni kat 1jam lebih.... dok layan kerenah anak... irfan mkn nasi lemak kongsi dgn syafiqah abis sepinggan.... skali bangun nak beredar.... amik ko.... bersepah2.. sian budak kedai kopi ni kena sapu...
tp ok la... mmg sedap pun kedai kopi ni... sesuai la dgn harga dia... pasni leh dtg lg dgn papa pulak... dahh



oh ye... balik tu... xsah kalau x naik bendalah ni... dok berdua adik beradik...
kelakar sbb boat ni bergegar2 giler2..

budak irfan ni terjerit2 xbg kakak dia pegang stering... dia concor stering tu sorang2


6 comments:

SyaNa said...

aku suke ipoh hor fan tu
makan ngan cili kicap mmg terangkat la

~ Sall said...

aku pong suka bangat ipoh hor fan mkn ngan cili kicap. Lps tu ratah cili kicap. besok pagi berak compom buntut pedih punye....ishk...pengotorrrrr.

Iela Fazielah said...

syana: ini 1st time mkn.. budak waiter tu yg suggest suruh mkn mee tu.. tu yg cuba.. tp mmg best la..

Iela Fazielah said...

~sall: hang ni kan... mmg la.... kelakor... tpkan... ila xmkn pedas... takut sakit perut... mkn mee tu xcicah pape pun..

nza said...

sedapppppppp tu.....lapar la pulak..jap lg nk g turun mkn....

Iela Fazielah said...

kak nza:jom mkn.. sedap!!!

Related Posts with Thumbnails