Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

sedapnyer makanan kat kacang Pool Haji nih!!

ok.... lanjutan dari kisah gi JB tempoh hari.... aku gi mkn kat Kacang Pool Haji kat Larkin ni.. 

tp b4 tu nak tanya... ada x sape2 pernah tgk A.M. Max kat TV3 setiap ahad jam 8.30 pagi??? kalau ada yg pernah tgk pasal b/fast kat Kacang Pool Haji ni.... mmg best giler... tp dlm A.M. Max tu diaorg gi mkn kat restoren Kacang Pool Haji ni kat cawagan dia kat Damansara.... mmg best tau!!!! mmg superb!!! nak tau ape menu spesel dia????
meh lihat

ini lah rupa kacang pool tu... 
tgk dekat sikit


kuah kacang pool + daging + telur mata + sikit bawang dan limau.... 
perghhhh mmg superb!!! dimakan bersama......
roti bakar yg tebal ini yg disapu dgn margerin....

so pada kengkawan yg nak rasa roti bakar kacang pool ni.. leh la gi kat Larkin sebelah balai bomba Larkin atau kat KL kat Damansara... actually aku ni baru 1st time mkn tp hubby dah byk kali mkn... kata hubby kat Damansara harga set kacang pool ni RM6.00 and harga set ni kat Larkin RM4.00... 

ms mkn kat gerai Kacang Pool ni aku mkn gak nasi lemak dia... nak tau apa spesel yg ada kat dlm nasi lemak ni??? zasss

yg spesel kat nasi lemak ni adalah ikan selar goreng tu.....lain dari yg lain okeh...

kesedapan yg xterhingga hingga adik irfan pun mkn dgn syahdunye

2 comments:

nza said...

sedap tu...lapar la pulak...blm breakfast lagi nie....

Iela Fazielah said...

sedap kak...gi la cuba... kalau pandai leh masak sendiri

Related Posts with Thumbnails