Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

ada budak dah panjat tngga?..

hmmm imran skrgkan...pantang lepa...
laju je dia gi panjat tagga....
lebih2 lg kalau abg n kakak dia naik tangga..
sibuk nak ikut


bila kena marah...
dia pun turun balik n cari pa pa dia...

shomel sgt anak mama!

9 comments:

alyyani said...

hamboi2 sikecik tuh. kena beli safety gate lah kak. comey je tgk montot tuh pakai CD

mamalieyna said...

Exploration time..yeaaa.. :-)

mamalieyna said...

Exploration time..yeaaa.. :-)

mamalieyna said...

Exploration time..yeaaa.. :-)

mummy_ayu said...

wah..dah pandai naik tangga dah? kena kena pasang pagar tu..comel nga dia ngan CD

sall said...

Tu dia, keje memanjat la pulak. mmg lasak si bambam ni. iela harus berhati-hati, takut2 diam2 imran terlepas pandang nya ya di buatnya. Lps ni kena pasang pagar di tangga tu. Tujuannya utk keselamatan imran k.

damien said...

ok sayang kita pasang pagar elektrik kat tangga tu nanti heheheeh

Iela Fazielah said...

damien: pasangpagar letrik??? nak kasi anak shot ke???

Iela Fazielah said...

alyyani: haha... cd tu comei kan>>

Related Posts with Thumbnails