Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

aku aim jam ni...

hujung2 tahun tetiba mood soping aku dtg balik la..
emmm adakah sbb hubby nak bg elaun jaga anak???hmmmm

ok...aku dah senaraikan brg nak bl...
wah..siap senarai ok...mcm byk no brg nyer...
xde pun...ada 2 benda je..
tp yg paling utama...
nak jam ni...
so... dok ushar jam ni...jam couple set..hubby pun nak tukar jam gak
ni couple set..
masalahnyer.. susah giler nak dpt..
yang ada kat pasaran skrg ni yg warna hitam mcm kat bwh ni



set couple ni RM899
tp hubby xberkenan warna hitam ni...sbb ada pink n mcm pondan jam G-shock dia

aku n hubby ushar nak kaler merah tu...serius cun giler!

jam couple set aku punyer dulu dah innalillah..
hubby punyer ok lag...
yang aku  punyer yg dah rosak..
salah aku jugak..tau jam tu dah abis bateri...
aku dok simpan smapi setahun xtukar...
last2... terus rosak..bateri mencair.. rosak part mekanikal..
org kedai ckp.. xboleh baiki dah..
aku mmg terkilan..
harga jam aku tu single RM499 ok..
aku dok ushar je kat kedai jam..
xlalu nak bl....lg..

jam dlm kenangan....cedih!!!!


ok...kalau xjumpa yg couple set ni..
aku nak bl jam aku jelah...
tp still nak yg kaler merah tu..
ni rupa dia

harga dia RM399 xsalah..

1 lg aku dok ushar

yang ni murah..RM299 xsalah...

merah or hitam..

dah ada pink n putih....
hmm...entah bila nak gi beli ni.....asyik termimpi2 je...
hmm

oh ye.. eceli casio malaysia ada buat contest ni..
serius aku br perasan ok..kalau join mesti boleh menang kot..kot jelah...

dah tutup pun contest ni...ruginyer xdpt join...huhu

6 comments:

SyaNa said...

merah lawa :-)

Iela Fazielah said...

syana: itulah... lawakan merah tu...

Aleeya Atinza Saaid said...

huhu kapel setttt..suka3

Iela Fazielah said...

i like 100x..haha

alyyani said...

sy tgh cari jam utk anniversary sy next month ni. aci cilok idea akak? hahaha.. punya pemalas aku nak survey

Iela Fazielah said...

alyani.. Xde mslh.. Mmg jam ni seswai utk anniversary pun,...kamu pilih yg mana?

Related Posts with Thumbnails