Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

asyik lupa caj je...

aku kan... ada 1 peel tau...
suka sgt lupa caj gadjet aku..
ape2 jenisla... handpon ke... tab ke... even my FS pump...
setakat x caj bateri h/p kat rmh aku xheran sgt..
sama jugak dgn tab.. sbb tab aku xbape pakai sgt..
h/p pulak kat opis ada charger spare..

paling problem kalau x caj madela FS aku..
mmg aku sgt2 pening n haru ok!
lebih2 bila dada dah stat berdenyut2...
pump abis bateri... kalut aku wei..
aku ni bkn pe... pump FS biasanyer boleh thn 4hari tanpa caj...
sehari aku guna dlm 4-5 kali...purata penggunaan 15-20minit setiap sesi
jadinyer...mmg aku xperasan bila last caj
pump pun aku bkn tgk sgt display dia...
ye lakan...pump jam 5pg..ngantuk2...tau tgk botol je..dah penuh aku tgk masa kejap pastu off
pastu kat opis pump kat meja keje sorok2..
sah2 mmg xperasan nak tgk bateri...
kat opis pun sama gak...aku tgk botol je.. penuh aku tgk masa kejap..
pastu off

harini.... kena lg....
last aku pump jam 5pg td...
skrg dah jam 11> pg..
nasib baik kawn ada adapter.... adapter mesin calculator sbenarnyer..
lantak la labu...ape2 je...
janji bateri ni dpt di caj...
rasa nak meletup dah ni...sakit wehhhhhh!
huhu



7 comments:

atfina said...

samala ila... cukup x igt nak charge gadget2 ni... nasib baik husband rajin charge kan henfon segala bagai...

Nad @ MamaZN said...

Naseb baek ada pnyelamat...

Aleeya Atinza Saaid said...

heheeh salu lupa ek...yg yaya plak rajin mengecaj..kdg gi mana2 charger hp tu mst ade lam hbeg hahaha

Iela Fazielah said...

atfina: untnngnyer laki rajin... ila ni kekadang..smapi darurat... hp xde bateri... drive kete...risau jugak

Iela Fazielah said...

Nad: nasib baik... memula kena dulu ila mmg dah susah hati...skali menyelongkar la kat opis ni...charger hp mmg xleh masukla... skali ternampak adapter byk kepala ni... kalau x..mmg kena blk rmh tghari la amik charger

Iela Fazielah said...

Aleeya: wah.... rajinnyer bwk charger bagai... tulah... ila ni kabut sebenarnyer... nak urus n bw brg sendiri pun smapai terlupa...1 hari 4beg kena uruskan...haha

NzA said...

Hahaha...kita serupa...nasib baik skrg ni hp akak, angah yg tlg caskan......

Related Posts with Thumbnails