Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

preview konvo Syafiqah smlam

salam senin uolls..
ai bz giler pagi ni...
esok cuti deepavali kan...
next week ada kursus...
rabu keje sehari then cuti balik smapai ahad..
adik ai no.4 nak nikah khamis ni n ahad ni kendurinyer...
so...ada sikit bz nak siapkan keje2 opis..

ni nak tunjuk gmabr2 preview konvo syafiqah Tadika Ho smlam (11/11/2012)
nnt ada free masa ptg2 kang aku masukkan gmbar2 konvo n video syafiqah joget ea..
ni semua gmbar aku post kat FB live smlm..
daa..

ms syafiqah beratur nak amik scroll...
br lepas amik piala 

ni ms syafiqah perform... dpt snap sekeping je picture..
pastu kalut nak rakam video pulak..
aku le jurucamera nyer.. hubby jg imran..huhu

comel anak mama amik scroll dgn pengerusi n pengetua tadika Ho..



4 comments:

mummy_ayu said...

mesti syafiqah seronok....

Iela Fazielah said...

ayu: dia seronok sgt!

mummy_ayu said...

Iela...Ayu tukar plan last minit....sbb hari tu Iris tak sihat plus ngan Daddy dia plak busy..tak cuti..
so...tu yg buat kecik2..ajak kengkawan ngaji diaorang jer..
tapi dek sbb Iris dah request hello kitty tu yg buat hello kitty bagai tu..
sowie sgt dear..sbb buat Ila tertunggu2..kalau nak jenjalan rumah Ayu jujung mingu..no hal jer..roger2 jer..leh gather2... :-)

alyyani said...

besar dah anak dara sorang ni. tak sabar nak tgk performance dia.

Related Posts with Thumbnails