Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

beli baju kat thepoplook.com lg

al-kisah...
n3 bln lepas kan aku cerita aku ada bl  2 helai dress kat thepoplook kan..
skali..bila smapai...alamak...xseswai pulak aku nak pakai...
akak opis aku semua ckp mmg xcantik aku pakai..
so.....terus aku return balik ke poplook...
bagus jugak servis thepoplook ni...so..aku xla terasa rugikan...
cuma rugi sikit dlm RM14..sbb cost pos blk RM7 n diaorg deduct 5% as restocking fee berjumlah RM7
tp pada aku berbaloi la.. dr aku simpan dress tu then xpakai..
rugi sikit sbb return blk..tp boleh amik bj lain kan

then....lepas return..dpt blk duit berupa store kredit coupon...tp dok simpan je... 
xtau bj mana yg cun nak dirembat semula..
last week...klik2....terjumpa bj berkenan...so..aku klik la balik...
ptg smlm...smapi bungkusan nyer..

n kali ni...serius mmg bj semua ok..
cun n aku puas hati..
so..inilah bj yg aku tukarkan...

1. Venus Maxi dress - Fucia



2. Brenda Blous - Black navy




cantik kan??
nnt bila aku pakai aku snap gmbar ok..
daa

4 comments:

Nad @ MamaZN said...

Cntek! Nk tgk akak pakai =)

mummy_ayu said...

wah..cantik.berkenan ngan blous tu..nanti snap2 tau..mana tau..berkenan..nak gak beli.. he he he

Aleeya Atinza Saaid said...

suka tgk blous biru gelap tu ..cantek lah...selesa je pakai baju gini klo nak bersantai ari minggu dgn keluarga...

mRs FaR_eAsT said...

samalah pulak baju kita brenda blouse tu. kain dia tak panas n mmg confy abis..i pun peminat poplook..every month mesti beli..huhuhuhuh;)

Related Posts with Thumbnails