Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

soping kasut syafiqah pulak

masih mood shoping tahap giler2..
last 2 weeks gigih gi alamanda gi soping kasut sendiri...

lepas tu...last week utk konsert irfan punyer pasal...
aku bl pulak kasutnyer irfan..

pastu...balik dr konsert irfan..
terus gi soping brg dapur kat alamanda...
dah alang2... syafiqah punyer konsert hari ahad ni (11/11/2012)
dan minah ni pun xde kasut..
last aritu aku blakn dia kasut raya sandal crocs sepasang..
pakai 3 bln boleh rosak dah sandal tu...
ni nak joget ahad ni... xkan pakai sandal crocs rosak dgn bj kurung kan..
oh ye..syafiqah nnt joget pakai bj kurung je..cikgu nak kebaya..syaifqah xde kebaya
perut dia muncit xcantik pakai kebaya
so..blkan minah ni pulak sepasang kasut kat clarks..

cun x kasut fiqah??
kaler merah.. 
dah 2 thn xsoping kasut budak pompuan ni...
ada kaler unggu..tp rasa yg merah ni lg lawa sbb simple dimple..

xsabar nak gi konsert syafiqah ahad ni.
penat fiqah training joget since bulan Mac aritu..
n selamt berhujung minggu kawan2

11 comments:

mummy_ayu said...

wah..seronokla Syafiqah yer...
nanti amik gambar tau..
btw..cantik and simple kasut tu..

Nad @ MamaZN said...

Serius cantek kasut syafiqah!

atfina said...

cantik kasut tu... sesuwai.

~aYu~ said...

aliolo... untungnya dia.. cantik dan comey je kasut dia..

alyyani said...

sy mmg suka tgk bila akak shopping ke survey barang ke sebab akak ada good taste. mmg cun kasut syafiqah. feminine gitu :)

Anje a.k.a Mummy_Balqis said...

cantik kasut syafiqah...kita dh lama x bli brand clark...masa balqis tecik2 dulu je ada bli... la ni pkai kasut brand asal boley jnji cntik....tapi kasut clark mmg tahan lasak kan...

Iela Fazielah said...

anje: betul.. Brand clarks mmg thn lasak n sentiasa cantik, tp utk kaki dah besar rs berbaloi kot bl utk dia... Ila pun dah lama xsoping utk syfiqah

Iela Fazielah said...

alyani: akak ni taste ikut sesedap rasa je... Tp dr kecik mcm ni mmg xleh buat pe... Bak kata member opis akak... Asal ada duit je haha

Aleeya Atinza Saaid said...

cantek la kst clarks ni..kaler merah lagi la menyerlah..

slmt berhujung minggu gak..

@lfidah @dim said...

cun lah kasut syafiqah itu..;D

@lfidah @dim said...
This comment has been removed by the author.
Related Posts with Thumbnails