Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

random: rumah...& Imran

aritu..kunun ada hati nak masuk contest anjuran Houz Depot...
beria la snap gmabr rmh sana sini..
tp bila nak post kat FB mcm segan pulak..
rasa mcm rmh xlawa...lg pun pemenang dinilai bedasarkan "like" paling banyak....
aku xrasa mcm org nak like gmbar rmh aku...
so..peramkan dlm camera n last2 transferkan ke komputer ni haaa...
tp mcm dah lama xupdate pasal rmh kan>>
so...
jom cuci mata tgk rmh aku yg mmg xde pe perubahan pun..haha..
yg ada cuma cabinet buku ikea yg br bl tu je...
eh ada lg satu... langsir tu..pun langsir baru...
raya tahun ni punyer.. :D


adalah cadangan nak bl tv 40" satu hari nnt...
sian pulak living hall ni...sunyi sepi je...hmmmm




kosong betul dinding kat dining area ni...
adik aku suruh letak jam or cermin...
laki aku xnak tebung lubang dinding...hmmm... payah la pulak


kalau tgk rmh ni...aku br je duduk rmh ni hampir 2 thn dah..
wah..pejam celik..pejam celik je..
xperasan pun..

ikutkan hati nak je tmbah mcm2 kat rmh ni..
tp fulus nyer xde...
tunggu lah kot dpt dividen ke hujung thn ni...
boleh jugak tambah divider kayu kat depan pintu msk rmh ke..
xpun pasang build in cabinet kasut baru depan pintu rmh tu ke..
tp b4 tu kena pasang skylite dulu kat depan rmh...
adeh...byk pulak wishlistnyer... 
hai...kalau la tetiba dpt duit segedebuk jatuh depan mata bang 10 -20K ...ish...
byk aku ubah rmh ni..haha..
angan2 mat jenin jelah..

lain2...
aksi imran tido di siang hari...
ms ni dia sakit ms raya haji aritu..
tp kebiasaan..mmg port lepak aku waktu siang mmg kat living hall ni
sbb aku bkn jenis layan tv...


n imran jugak...bila mkn skrg..mmg dok kat kerusi mkn dia la...
senang sikit nak suap kan..

tgk la aku...
sambil suapkan dia aku ckp la aaaaaa mammmmmmm..
hehe..

xlupa jugak...
rupa abg Irfan baru lepas keluar toilet..
nak kencing katanyer...
(gamabr syafiqah snap)..siap gegar lg tu...






17 comments:

SyaNa said...

aku LIKE umah ko :-)
aku pn tggu la duit jatuh gedebuk gitu thn depan
x sabar ni

mummy_ayu said...

aku pun like rumah ko..cantik la rumah ko..

Nad @ MamaZN said...

Saya like jugak =)

zailamohamad said...

cantiknya rumah Ilah..boleh je pon kalau nak masuk contest tu..

Zuraidah Butang said...

da cantek jek sy tgk uma u..heheh..takyah tambah pape da..:P

mamalieyna said...

i also like..hehe~

eheh 2 tahun dah ye ilah..rasa mcm baru je lg baca psl n3 reno2x rumah ilah ni..cepatnya masa berlalu~

mamaqari said...

dari dulu memang minat umah ilah...i like=)

Aleeya Atinza Saaid said...

canteknye umh ila... love it!

MamaYatie said...

kalo ila post kat fb, saya nak gi like ni..hihi...makin cantik hall tur..kena ngan langsir baru kot..

Dilla Ady said...

sukenye konsep umah akak ni...merah tu yg penting..

sy pun beli sofa L merah..tpi tak secantik umah akak ni la..

cantik umah akak!

Iela Fazielah said...

korang2.. tq semua... ala biasa2 je... rasa tukar kaler pulak..

alyyani said...

ala kak, apsl tak hantar? sy confirm like!

Iela Fazielah said...

alyyani: segan lorrr...

sumysya said...

cantik..leh masuk majalah

Iela Fazielah said...

sumysya; ish...simple dimple.. majalah pun xmau nak amik..neway..tq

@lfidah @dim said...

cantik rumah kak ila..merah gitu..sy sgt2 like!!

Xeea said...

peminat kaler merah lah ni yer! Same goes to me :)) Lovely house!

Related Posts with Thumbnails