Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

korang dah minum susu dutch lady coklat baru??

serius...korang dah minum x susu coklat dutch lady baru tuk family ni??
sedapppppp sgt.... aku dah minum dah...


utk makluman irfan & syafiqah mmg minum susu dutchlady ni pun...
ms soping brg kat care4 lepas... saje je bl sepek..nak rasa...
mcm mana korang minum susu dlm kotak/botol DL tu..


sebijik rasa dia susu ni...
harga kat care4 ms offer aritu RM16.90 je...


teringat ms aku buat susu coklat ni semalam...
kebetulan irfan dok main depan aku n syafiqah kat atas tgh tgk tv..
then dia tanya: "mama buat susu coklat tu untuk kakak ke?"
aku jwb: "x...mama buat utk mama...."
irfan tanya lagi: " mama buat susu coklat tu untuk kakak ea...?"
aku jwb lagi: "takkkk..susu ni utk mama.... (kebetulan susu dah siap then aku terus minum)
"tgk ni...mama minum susu ni...sedap...!"
terus irfan marah: "mama....tu susu kakak la....mama xboleh minum!!!"

haha...tergelak aku... mmg syafiqah minum susu coklat ni...irfan minum susu putih...
agaknyer dia pelik..apsal mama minum susu kakak pulak....kelakar

6 comments:

Nad @ MamaZN said...

Hehe...comel je irfan.x kasi mama minum susu kakak =)

Sidratul Muntaha said...

so far dutch lady mgm tak berubah la rasanya..
pernh jugak bancuh belen susu aqil 2 3 tahun sudha hat coklat tu tuk buat cake tuk dia..
dia ckp sedap je..
aku pun senyap2 bancuh and minum
ahahhaha...
sama sedapnya dgn yg botol tu.
:P
sbb aku suke minum hat botol tu..
nak2 time sejuk..
owh..nikmatnya!!

lydzar said...

takpernah lg rasa yg ni. kami minum susu dutch lady yg kaler hijau tu je. shake dengan ESP. :)

alyyani said...

hahahah sabojelah. dulu penah beli kat nia susu DL coklat tp nia x suka. kot ni rasa dah sedap, wajib try. dah mama dia pun join sekaki mmg lah sedap tu kan :)

sall said...

mcm sedap je. Harus cuba ni.

- dieyana - said...

EH, NAK TRY JUGA LAH! nampak sedap

Related Posts with Thumbnails