Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

bergambar free....with DUTCH LADY...

sape kat sini anak dia minum susu DUTCH LADY????\
sila angkat tgn.....hehe

anak aku - Adriana Syafiqah minum susu Dutch Lady 4,5,6...

citernyer..... ari smlm...ke Giant Seri Kembangan...
biasa lakan..kata hujung bulan...harus soping susu, pampers n brg dapur...
selalu ke Carre4 alamanda..arini kata hubby gi Giant je..
dia malas nak drive jejauh....

bila tiba ke area susu anak..
mcm biasala mesti kena beli...
utk Irfan...Progress Gold Wyeth 3tin besar....
syafiqah pulak...Dutch Lady 4,5,6 2 pek...
skali..arini dtg... ada 1 booth Dutch Lady kat situ..
dia buat offer...bl 2 pek susu DL ni...leh free photoshoot sekeluarga or gmbar anak je
pastu diaorg printkan on d spot n letak dlm frame..
so..pelagi kan.. harus bergmbar tu....
dah la free.....
terus la ajak hubby.tp dia xmoh...
dia bab bergmbar ni mmg susah betulll.
sgt2 x sporting... lantok pi le..
janji kami bertiga beranak ni hepi nak bergmbar ea...
kebetulan jugak..pakai bj same kaler.. semua kaler hijau...
sedondon gitew u....i like it!

ok...lepas 5 minit bergmbar... 2 kali shoot br jadi..
inilah hasilnyer...



ni la booth DL kat Giant tu


ni kotak kami tangkap gambar

close up sikit gmbar aku n anak2...


cuma aku xleh tahan.. bila baca & tengok balik
last2..dgn aku2 jadi KANAK-KANAK 5x DHA
sedangkan kecik2 dulu aku minum susu DUMEX ~ membesar bagaikan juara

9 comments:

Farra Dhelina said...

hahahaha sabo je lah kak! takpe2..kenangan tuh..sweet lah pic nih..

sama lah sy pun dumex gak!

♥MiZz-siHa♥ said...

hahahaha..xpe2..yg pntng kite bergambo..die xnak xpe..kekeke

lydzar said...

HM senior pon minum Dutch Lady 123..

cantik gambar tu, sedondon lak tu :D

- dieyana - said...

diana pun suka kalu ada benda2 gini kat giant/crefur, etc....hehehe....mesti ambik bahagian, terutama berkaitan dgn anak2 nih...org jantan nih, susah skit bab2 cam gini..hehe

apa2 pun, comel aje 3 beranak nih...;-)

- dieyana - said...
This comment has been removed by the author.
Iela Fazielah said...

farra: betul farah..gmbar kenang-kenangan.... lg pun pasal siap cuci tu yg mahal tu

Iela Fazielah said...

miZZ siah: ya betul..yg pentng nak bergmbor FREE tu

Iela Fazielah said...

lydzar: ha bagusla... irfan pun akak turun taraf minum susu 123 tu bila umor dia 2thn 1/2 nnt.. kena fair mcm kakak syafiqah dia... hehe

Iela Fazielah said...

-dieyana: betul..bkn ni je.. akak dgn makanan n minuman skali akak test kalau dtg giant, care4 or jusco.. kenyang mkn free je

Related Posts with Thumbnails