Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

aku nak ke Sabah baaaaa.....

wah..ramai yg berteka teki eh...
k la... malas nak berteka teki...
tgk kat status ku kat FB ramai yg dah tau..hehe

eceli.. kalau korang ingat2 lupa la...
aku book nak gi sabah ni dr bln 7thn lepas..
masa Air Asia buat promo... leh klik kat n3 ni



so skrg...... masa yg ditunggu2 bakal menjelma...
xsabar weh! ni 1st time aku gi Sabah..
Sarawak aku dah pernah gi tp gi Bintulu la..
ke UPM Bintulu atas urusan kerja.. tp dpt gak la jenjln2 kat situ..
la ni nak merasa gi sabah lak....
so kengkawan...jom Cuti-Cuti Malaysia ea....

dgr cite akak aku ajak gi Langkawi bln 7 ni... harus nak itot gak..
hubby xde ms ni... tp..hidup mesti diteruskan...ngeh2.... 
long... ko jgn lupa bg tau aku ea bila ada offer air asia or firefly nnt ea..

11 comments:

❤ inscollection ® said...

salam....nak share juga ni....
turun kk kan...
nt gtau ye tmpat2 yg best...
sbab ujung bulan 4 ins pulak p....
tak sabar rasa...jgn lupa share tmpat menarik tau....hihii

Farra Dhelina said...

bestnya...happy holiday!

Nana said...

sabah bez tau..
kalau ko nak info lebih dtails
ko bole g kat label sabah
kt blog aku
epi oliday!
aku rasa nk g lagi je sabah
mmg bez

MiSzy DiaN said...

yai!!
ada org maw dtg sabah...
welcome to sabah land below wind.. hehehehe..

airasia murah kaa??
btw, firefly lagi murah taw..
kena rajin check setiap mlm..
ada tmbf rm0.01 sen jak tp cmpur tax plg kurg rm70++ pulg blik.. :)

Adyshariz said...

wah ila..bestnyee..selamt bercuti tau

akak pon tgh berkira-kira nk pi sabah ke bandung..huhu

MrS. F!zA said...

woowieee..jgn lupa Fm seketul..hihi

sabah kita pnh gi dah tp sekeping gmbr pon tkde bt kngn..sbb gi semata2 amik akak n ank buah..

zahira said...

happy holiday. sabah best!

Dilla Ady said...

wah..beznye kak..dapt merasa naik kapal terbang..huhhu

NzA said...

jgn lupa p pasar filipino...kena bawak duit brkepok2 cz bila tgk gelang kristal semua rasanya nk rembat...jgn lupa p Kedai aksesori Jamilah...kt situ mmg designnya eksklusif.

mama tisya said...

kita tk sempt lg nk update citer sabah..p bc info kt blog nana tu

Iela Fazielah said...

wah2... tq semua sbb pesan tempat soping the best...

nana: ni tgh baca ni....

mrs fiza: insyaallah.... wajib bl FM tu

Related Posts with Thumbnails