Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

100 days to go....

saje dok belek2 blog sendiri...
pastu..br perasan tgk gadget Lilypie kat side bar tu....
yg pregnency meter tu...


wah... sedar xsedar dah 25 minggu...
hari khamis ni  genap 26 minggu pregnent..
perut membesar mcm bola mcm pregnentkan kembar..
tp x... sorang je...
minggu depan 20hb ada appoiment dgn pakar kat Hospital Putrayaja..
hubby entah leh teman ke tak.. dia ada kursus kat Niosh...
aku xsabar nak tgk baby... nak amati setiap inci tubuh dia..
kalau hubby xdpt teman xpe...
tp siap la dia... dia kena keluar duit utk buat 3D ultrasound kat klinik swasta..

emm....cepatla baby keluar...
hujung bulan ni b4 YES sales tamat... kena soping brg baby...
next month.. hubby kena buat projek keluarkan brg2 lama irfan dr stor bawah tangga..
rasa2... masuk 7-8 bln pengnent mcm xlarat nak jln je....


kami berempat di wedding my cousin last week..
bakal ber5 thn depan.... 
xsabarnyer...

12 comments:

lydzar said...

hehehe lebih meriah bila berlima like we do, hahahha!!!

Iela Fazielah said...

lydzar: itule... xsabar dah ni

- dieyana - said...

wah...tk lama lagi ber5...tak sabar kan! :-))

Iela Fazielah said...

itulah... kena bl kereta lg besar ni...haha

Dilla Ady said...

wah..tahniah kak..bile la dilla nk berempat ni..huhu

Adyshariz said...

kejap jer kan..esok lusa dah bersalin..take care tau

Iela Fazielah said...

dilla: insyaallah ada rezki tu.... tp kena usaha selalu...hehe

Iela Fazielah said...

Adyshariz: tq kak

zahira said...

wah, pregnant jugak ek? congrats...lebih kurang ler time kita bersalin nanti ;). Me dah 29 weeks.

mamalieyna said...

nanti sedar tak sedar dh nk bersalin...like me..hee~

mcm tak percaya, cepat masa berlalu..

take care~

nur rabiatul adawiyyah said...

Syok tau berlime ni..mcm atul skrg..hehe

Iela Fazielah said...

nur rabiatul: xsabar nak merasa suasana ni....

Related Posts with Thumbnails