Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

celebrate potong kek B'day papa.....

hmm...last nite br berkesempatan nak potong kek utk hubby...
kalau dah b'day tp xde kek rasa cam x lengkap la pulak..
patutnyer plan aritu, bl kek dulu....
pastu celebrate ms mkn kat Red Wok...
tp xdann nak bl kek..
so.. kek ditunda ke hari lain...
akhirnyer.. hari itu adalah semalam...
kalau nak tau jam 11 mlm ms ni tau..
smlm aku blk lambat... sbb gi terjah jusco..
cr kasut utk gi dinner mlm nnt...

ok...
meh tgk kek dibeli thn ni...
kek b'day thn lepas semua kek BR...
kali ni patah semula ke kek SR... 

-HAPPY BIRTHDAY PAPA-
32 YEARS OLD


 budak berdua...
wajib gmbar sama2... dedua xsabar nak potong n mkn kek..

 ok...lilin dah pasang...
buat meriah suasana... dah org SR bg kan...
pasang jelah...
bergambar dgn bday big boy...ahaks!

lepas budak berdua tu tiup lilin...
ms utk potong kek...


peminat SR mesti tau kan ape jenis kek ni...
dulu dr kami kawin ke syfqah umor 3 thn...
setiap kali bday kitaorg mesti bl kek ni..
kek Cheeze Choc SR..
2 thn lepas br la tukar perisa ke Marshmallow la.. choc indulgence la..

syafiqah peminat setia cheese & choc

adik irfan lak...
kureng minat choclate ni..
memula dia kata kek ni xsedap la mama...
tp last2 mkn pun... ngengada..

kek byk lagi ni...
kurang2... mau 1 minggu lebih br leh clearkan whole kek ni...
makin gemoks la kami anak beranak semua...
itulah kisah potong kek smlm

8 comments:

MamaYatie said...

happy birthday tuk hubby ila..sama umur ngan saya..hihi

feeling abis fiqah layan kek tur..mesti sedap sngt

Iela Fazielah said...

Mamayatie: itulah... suka betul dia mkn kek.. tp sbb cheese..cepat muak.. jenis nak mkn kena ulang2.. skali hadap mmg xlalu

lydzar said...

besar sungguh kek tu. bawak sket kak malam kang boleh saya tolong makan kan heheheheh

eRiNsZ said...

cheezy choc... yummehhhhh... tp klo kmi bli slice jer sbab kompem tak abes so tiup jer la lilin atas 3 slice kek heheheheheh

Dilla Ady said...

hepi sebeday tuk hubby akak ye..

ishhhh...terliur tgk kek tu kak!

zailamohamad said...

zaila kalau ke SR suka choc indulgence je, hak lain macam takleh telan jek..

happy birthday lah buat suami Iela..anak-anak yang tumpang seronok potong kek kan

NzA said...

hepi besday utk papa syafiqah/irfan..moga bahagia selamanya.....

damien said...

tq

Related Posts with Thumbnails