Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

new coming baby- 1st collection

my 1st collection utk my new coming baby BOY....yeahaa!
compom ok... 3 kali rujuk...
doc tetap ckp baby boy...
nampak anu dia tersembul setiap kali scan

so smlm...
blk check up dr Hosp. Putrajaya...
terus gi Alamanda... ushar baju baby...
dok compare kat Anakku n Mothercare...
akhirnyer aku decided bl je bj kat Mothercare...
lepas less n devided harga utk 4 helai bj...
baru cecah RM35 selai..kalau bl kat Anakku pun harga lebih kurang sama..
kalau bl bj jumper kat Anakku lg mahal harga dia..
topi matching pun harga berbelas2 gak..
set bj mothercare ni siap dpt bib n hat n  scrath mitts lg...
kira ok la.. berbaloi...

campur bj lama irfan dulu..
short sleeve baby suit n romper... kat berbelas helai gak nnt...

inilah belian pertama + koleksi pertama utk our new coming baby boy...
oh ye..
puting tu bkn utk newbaby ye..
puting tu utk irfan.. puting dia dah berkarat2 dah...wajib tukar br..

kira kalau nak tgk betul2 mcm kat web mothercare

brg lain kata hubby nnt br soping sama2..
aku tgh buat senarai
krismas ni operasi nak punggah brg lama irfan
n operasi punggah bj2 syfqah utk disedekahkan...
cukup la anak 2 pasang...
w/pun jumlah dia nnt 3 org je...
hopefully la... kita merancangkan...

yg penting.. moga baby dlm womb ni akan lahir sihat dan cergas..
amin....

13 comments:

mummy_ayu said...

comelnya baju baby..
Ayu hari time pindah2 tu dah operasi dah...2 paperbag besar sedekah baju2 Ian & Iris...baju Iris la yg paling banyak..baju Ian dah pas kat anak2 buah...tapi dlm sedekah2 tu..1 kotak besar gak..sayang..kenangan..1st baju la, semua comel2..tu yg sayang tu..he he he..mana tau dapat adik ker... :-)

mamalieyna said...

comel~ teruja kalau bab soping baju bb ni..hee~ confirm boy eh..ok jer kan.. dah ada sepasang pun.. ^_^

take care~

Iela Fazielah said...

mummy_ayu: itula... sayang nak sedekah bj baby... ila harap sgt dpt baby girl lg... dulu dpt sorang dah takdir umor x panjang... lama sgt simpan bj syfqah tu... kat 5 tahun da...tu yg decided nak sedekah je... kalau ikut hati sayang sgt..

Iela Fazielah said...

mamalieyna: mmg syok..tp terketar2 nak kuar duit.. tahun ni ila dah kurang soping.. so bl nak soping blk terasa sayang duit... azam sekarg ni xmau soping sakan dah... soping bila perlu

Dilla Ady said...

fiqah takde geng la camni...takpe, mama kan ade..

Iela Fazielah said...

dilla: fiqah sedih sbb xde geng.. dia ckp baby boy nakal...sbbnyer adik dia mmg nakal pun..semua brg kakak dia jd hak dia.....

lydzar said...

seronok!!! Dah start Shopping barang baby lagi :D

alyyani said...

best nye baby boy. momok suka la eh. heheh.. tak sempat shopping sempena year end sale ni lg..

Iela Fazielah said...

lydzar: dah stat da..hehe

Iela Fazielah said...

alyyani: dia paling teruja.. nak anak lelaki byk2... sabar jelah

damien said...

mana pulak saya suka kan saya tak kisah laki ke perempuan

MamaYatie said...

boy?! best3x...jelesnya...tp rasa cam malas nak beranak kecik dah..hihi

Iela Fazielah said...

mamayatie: xsanggup lg dah pas ni... cukup 3 org mcm mamayatie.... mesti meriah rmh kan

Related Posts with Thumbnails