Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

jualan akhir tahun produk NR

alhamdulillah...
mmg dah agak..hujung tahun mesti ada lg sales utk produk NR
memandangkan aku mmg menunggu2 sales ni
tanpa melengah2kan masa...
aku pun mengklik produk utk dibeli
utk ahli NR dpt lg extra 20% less dr harga ahli...

memula ingat nak amik loose pack brg bersalin Herbanika NR ni
tp lepas calculate blik...rugilak...
lg pun harga dia tgh less kan..
so... klik je lah amik set bersalin Herbanika tu....
plus tambah minyak Herbanika..
ingat nak lebihkan pytonatal tu....
tp rasanyer nnt ada sales lg tu tgh2 thn 2012 nnt....
so...xjd beli pytonatal lebih...


lepas klik2....
inilah hasilnyer...


so...harga belian hanya RM296.40 termasuk kos penghantaran...
murahkan????

harga bkn ahli set bersalin NR Rm365
harga ahli cuma RM300 je
tp harga lepas sale tolak 20% tinggal RM240...

aku saja amik minyak herbanika lg 1 botol sbb minyak ni byk gunanyer
dulu ms lahirkan irfan mmg aku bl topup lg...
tu yg baik aku siap top up awal2 lg kan..
kalau x..payah... nak pakai kena jimat2 takut habis cepat...

haha...

ok... ada sesapa nak kirim bl kat aku brg ni
meh aku tlg...
caranyer.... siap2 bg aku duit nyer..
aku klik order nak byr guna duit korang...
sesen aku xamik untung...
sama2 tlg...kot ada sape2 nak la...
leh call aku kat no ni 012-6098480...
alamat delivery aku terus letak alamat korang
kan senang gitu
nak tau harga brg..
just klik kat www.nr4u.com.my... 
tp ingat.... offer hingga 31/12/2011 ni je ye....
kot sempat...
dada

2 comments:

Dilla Ady said...

akk pakai set ni ye kak time bersalin dulu?

dilla dulu pakai set leesa, tpi acha kalah time tu, so byk jamu die yg tak pakai n makan..rugi jek..

kalu serasi, mmg elok amalkan jamu2 ni sume mase pantang..

Iela Fazielah said...

dilla: akak pakai NR ni sgt2 serasi.. susu pun byk sbb mkn Pytonatal tu.... dulu 1st pantang pakai produk Felda...

Related Posts with Thumbnails