Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

Ke Bday Party Nett's Sons - Imran & Irfan Construction Theme

hmmm....baru done nak buat n3 ni...
bday party yg sgt2 meriah!
meriah dgn deco n aktiviti yg superb best!
thanks to nett yg jemput kami sefamily..
eceli dlm perancangan mmg nak pakai bj ala2 construction...
tiba hari kejadian... bj kotak2 irfan xjumpa...
utk syfqah lak... mama dia ni xde idea nak kasi pakai bj pe...
hehe....tp kira xpela kan...
yg paling penting..... my chubby hubby sgt2 sporting utk menemankan kami ke party nett ni
rupanyer rmh nett ni betul2 kat belakang opis lama hubby....
opis lama hubby adalah loji Indah Water terbesar kat Pantai Dalam tu...hehe

ok..
nak jd cerita... jam 1 kami br gerak ke party...
ala stengah jam dah smapai...
terus call Mummy Ayu dulu... kat mana location...
rupanyer kat Dewan je... ok.. naik tangga dah nampak hubby mummy ayu n ian kat luar..
masuk je dlm....wah... meriahnye...

pinjam gmabr syana punyer..hehe
siap ada topi lg tu...dpt free tu...wajib pakai ni..

so.. 1st thing we all buat adalah menulis bday wishes to both bday boys..
syfqah yg tlg tuliskan.... diakan dah pandai tulis n mengeja...


pandai anak mama....

lepas tu.... sementara aku dok bersalam-salaman dgn rakan2 blogger yg dah ada kat situ...
hubby amik port kejap...
layan irfan yg baru bgn tido.... dia blur2 lagi tu


lepastu.... soru dulula...
lapar ni... makanan byknyer choice...
ada mee hoon goreng, nasi tomato seperb...ayam dia pedas giler....
ada macarons lg.. siap ada roti jala n serawa dorian lg tu...

aku nak tunjuk gmabr mknn ke nak tunjuk gmbar irfan tgk main tools tu..hmmm

ok..lepas mkn... ms utk beraktiviti...
syfiqah join aktiviti mewarna


b4 tu... irfan dah sedar dr mamai...
dia mula la nak pakai helmet  n main tools

lepastu mulalah nak join geng mama bloggers yg lain
with MamaTisya n Watie

dlm pada ms yg sama... dok snap gmabr deco nett yg superb marvelous
giler byk nyer coklat n cookies... 
close up sikit


goodies utk tetamu pulak...



pastu... dtg je abang badut.. semua budak kecit dok kepit bwh ketiak mak..
takut ko...
syfqah pun lebih kurang...
nak belon.. tp suruh aku yg gi amik...
dr berdiri smapi terduduk aku nak tunggu giliran ko....
demi anak terchinta....

lepastu ... aktiviti games...
syafqah sgt sporting bila dia join musical chair ni....
last2.... dr 11 org yg main game ni tinggal syafqah bertiga nak rebutkan 2 kerusi...
@ the end... syfqah tersingkir gak...
tp xpe... dia still hepi sbb dpt hadiah...

ok .next.... aktiviti tampal tatu pulak...



next lagi...bergmabr dgn kat kek dia...

us.. snap by mr. hubby...

ni kek dia...

pastu.... with bloggers yg lain...
with Mamatisya & Syana
 xlupa juga with Puan e-Car

eh.. xlupa.... puan Nett wajib ada kan... tp xsnap gmbar sama lak

nett with her hensem Irfan..... 

xlupa jugak... gmbar ms aktiviti potong kek by Imran...
adik dia Irfan dah ketiduran....


last skali.... gmbar beramai2 b4 balik 
kami stay kat party Nett almost 3hours...
sgt seronok n sgt2 kenyang...
balik tu bukak goodies tool box dr nett....


barang yg kami bwk balik...
siap gergaji, player n google lg.. entah bila syafqah seludup...
masuk kete dah ada...

 ni hadiah 4 syafiqah... buku mewarna, cermin, sikat dan lego


 utk irfan- buku mewarna, sticker Ben10, belon dan sebijik lori...comel2..aku suka..

utk aku... cookies, apam polka dot, notebokk dan gula2,...haha..

to Nett... tq very much.... best bday party ko...
thn depan boleh ke aku buat party sehappening party ko ni??...emm...
mcm x je.. sbb ms tu aku br abis pantang...huhu...

16 comments:

mama tisya said...

mmg meriah kn..nett mmg rajin wat deco mcm2 tu

Iela Fazielah said...

itule..... best sgt2... mmg dia berbakat dr memasak smpai ke kraftgn...

syanasaid said...

best kan bday party anak nett
meriah ngan goodies
hahaa best gile

alyyani said...

FUH, GILA HAPPENING AND LUXURY JUGAK! GOODIE BAG PUN MCM2 DPT.

sumysya said...

wah...banyak tul goodies...mesti byk kos nak guna....mmg best happening nampak..

notti netti said...

eheheh..alhgamdulillah korang suka.....aku memang minat benda2 ni....DIY taklah mahal...eeheh barang2 toys pun dapat setengah harga.....:).....eheheh

mamalieyna said...

menariknya..meriah besday party tu..bertema2 lg nmpk best kan..^_^

Iela Fazielah said...

syana: betul..meriah dgn goodies dan makanan...

Iela Fazielah said...

alyyani: betul...sgt mewah party dia..n byk tips yg nett bg.. dr nak tempah cookies ke tempah meja kanak2 tu... gi bc blog dia

Iela Fazielah said...

sumysya: standart la.. buat party mesti byk kos.. tp berbaloi-baloi...

Iela Fazielah said...

nett: nnt ko kena bg tau mana ko bl crayon pulak ok.. aku berkenan sgt sbb kaler dia cantik bangat.. mana tau aku nak buat mcm ko nnt..haha

Iela Fazielah said...

mamalieyna: best sgt!

Dilla Ady said...

menarik ye besday party camni..untung bebudak zaman skang...

mummy_ayu said...

memang meriah..best!! next year dtg rumah Ayu plak ek..

Iela Fazielah said...

dilla: betul tu..beruntung budak2 skrg kan....

Iela Fazielah said...

mummy_ayu: insyaallah..... pasti pergi punyer

Related Posts with Thumbnails