Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

BDAY PARTY

smlm ke bday party anak nett.... imran & irfan...
wah meriah ko....
balik kekenyangan...
meh tgk gmbar 1-2 keping dulu ea...
nnt br aku hapload banyak2..
tp nak cepat...leh tgk kat FB aku...

 ms br samapi... syfqah tulis bday wishes utk bday boy

 siap ada aktiviti kaler2 lg tu
bday kek dia... ya allah... happeningnyer!

7 comments:

alyyani said...

mak oi, grandies nye! theme construction work ke handy manny ni? mmg happening.

lydzar said...

wahhh nmpk grand sunnguh, dia buat kt mana kak?

mummy_ayu said...

memang meriah kan?..ah ah..Ayu pun suka cookies tu, ada link Ayu kasi kat blog Ayu, mana tau nanti nak order.maham sikit tapi berbaloi plus chantiks.....tahun depan umah Ayu plak kat seremban tau..theme dah ada idea dah...tunggu jer..insyaallah...

Iela Fazielah said...

alyyani: tema construction... lagu tema semua dlm disney channel ado...haha... tp mmg grand giler

Iela Fazielah said...

lydzar: buat kat kondo polis pantai dalam kat dlm dewan...

Iela Fazielah said...

ayu: tulah..nyesal xkaut awal2 cookies tu.... rmh ayu ila pasti pergi... ni skali buat housewarming lah nnt ea...

sumysya said...

wah...menarik la tema dia...

Related Posts with Thumbnails