Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

ganaznyer........

hmmm...
ape yg ganaz???
ni ha....


samapi pemegang stroller pun leh terbelah dua...
xtau sbb pe boleh terbelah pemegang ni...

stroller irfan... snap gmbar kat opis...
kebetulan aritu bwk irfan jumpa doc...
irfan kan malas nak jln..asyik la nak kena tolak je..
dah nak masuk 3 thn pun malas nak jln

so..
last week aku ke mothercare..sbb bl stroller ni kat sini
ingatkan nak antar repair...
tp rupanyer xperlu..
just isi fom utk order pemegang baru..
tp bila nak dpt tak tau la pulak..
kata sales girl kat Mothercare tu...
nnt sparepart dah smapai diaorg call...

nasib baik la bl stroller berjenama
kalau jenis Anakku ke.. sweet cherry ke...
kalau rosak mungkin terus kena buang kot...
huhu....

9 comments:

mummy_ayu said...

nasib leh tukar jer...tu yg untung beli barangan mahal kan..kalah membeli, menang memakai...

MamaYatie said...

sib baik hak branded yer...bagus gak bley tukar sparepart gitu...

Iela Fazielah said...

mamaYatie: tula..sib baik... kalau x..rasa rugi....

Dilla Ady said...

acha hapah tak nak pakai stroller ni kak...membazir jek beli...die lebih rela ummi n papanye patah pinggang dukung dari duk baring dalam ni..sabo jek la..

.:nhalilah:. said...

stroller budak2 ni dah jual masa pindah hari tu....

Iela Fazielah said...

dilla: akak ni kan...anak akak adik beradik dr kecik samapi beso...xde stroller mcm xleh nak jln.... so...ianyer mmg sgt2 berguna... bl mahal pun berbaloi

Iela Fazielah said...

kak nhalilah: akak jual kat mana ea stroller tu.. ila ada 2 stroller lama syfqah nak jual..satu anakku..satu sweetcherry

Filla ~ Kasihs said...

wah ilah, boleh tukar ke pemegang tu? filla gi tanya dorang cakap tak de part untuk pemegang tu.. tanya kat mothercare jugak rasanya.. smua pemegang sama ke???

Iela Fazielah said...

entah..diaorg kata boleh...dah order dah...tp bila nak dpt tu tak tau la...sedang menunggu ni... rupa lain pun xpe..janji tukar sbb koyak dia makin teruk la...

Related Posts with Thumbnails