Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

aku jeles dgn akak aku!!!!!

hei..
pg ni tgk gmbar2 akak aku bercengkerama dgn Keith Foo...
buat rasa nak lari terbang tolak dia ke tepi biar aku yg bergmbar dgn si Keith Foo tu..

serius.. dia ada ckp dia nak gi ke festival Drama KL...
tp dia xckp dia dpt extra ticket free...
dia xajak aku pun....nak nangis rasa...
then dia ajak kakak sepupu aku gi dgn dia...
adusss...

sekali pg ni dia dok letak gmbar dia snap dgn keith foo...
aku mmg jeles ok!!!!!
nak jugakkk!!!!
gambar daring2 semua!
laki aku pun x mau posing cenggini....!

tgk gmbar dia org ok...

minah ni siap pegang bahu dia.... uwaaaaaa!!


tgk..dia buat love n main mata...
aku marah ni....

siap dpt t-shirt fan club lagi...



to along....
lain kali bwk aku tau..!!!!

FYI.... akak aku semua fan dia join..
paling dia giler Aaronator tu...
ms drama dgn si Aireil tu pun dia join jugak...
ok...  tu sema aku xheran..
aku nak Keith Foo je sorang sbb dia single available...
muahahaha....
ok dah..
xleh ckp byk...
nnt Mr. Don perli2 balik rmh kang....
bye



11 comments:

Alyyani Anuar said...

hahahha marah betul ni kak. tak kesempatan lg nak tgk cite ni. fenomena betul ariana rose ni.

Z@i Z@mR33 said...

siap buat love tu yg x tahan tu

mamaarifakeem said...

Waah waah sportingnya tengku adam! :-)
Ramai yg jeles nih!

Iela Fazielah said...

itulah....sporting giler KF tu kan??

Farah Izza Shafik said...

encemnyer dia... mmg my taste! ahaks..

Iela Fazielah said...

farah: i know... of coz ur taste..muka cina... mata sepet.... kulit putih... awww.. samalah... ai suka org kulit putih je...

azilahasryza said...

erk..... btw.. i love you to the moon and back hoccay sayang !!

azilahasryza said...

btw... memula nak g sebab it is an open event n to see the preview awal epi 26 n 27.. tetiba x sangka menang kuiz twitter di TV3.. tak sempat nak ajak sbb dia call ptg senin.. selasa dah event... kalo ajak ko... leh ker minta cuti.. next time ok.. masa preview Pilot Cafe nnt.. ada tix nnt aku inform.. muahahahah... tenung mata 10 saat.. melted !! **kasik jeles lagik**

azilahasryza said...

owh.. nk tambah... dinner with all of them except Fatiya.. :))

mummy_ayu said...

sporting gile keith foo nie....nampak pun sgt friendly..kalau Ayu pun, makan hati gak tgk pic2 nie..

syawalsimpsons said...

kak bukan keith foo cina penang ni ada makwe dah ke...tp tak kawen la lagi..ok fine jemah pon jeles tahap gaban jugak ni..mmmm....tak mo tgk dah la..geram..kakakkakakakak

Related Posts with Thumbnails