Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

mengidam jam baru...

ok...
mula lah otak giler dtg kembali...
1 jam dah rosakkan...
kena cari jam petak sebagai pengganti..
dah dpt dah design mana yg aku suka...

yg ni....


model BGA201-2E

utk
design ni ada 3 kaler
semua cun2..tp nak biru gak...
model BGA200-2E


smart n cun kan???

price dlm Rm369 ++..
kena pandai cari tempat nak beli..
kalau harga kat G-Factory harga benar.,..
kalau gi bl kat kedai jam lain biasa diaorg mark up harga..

ok... lepas dpt beg Coach kita kumpul bl jam biru pulak...


kalau xdpt yg ni nak jam biru ni


serius aku suka model ni BA-112 BA112-2A
lawa gilerrrr!

ok...stop dreaming...
daaa bye

2 comments:

mamaarifakeem said...

Berangan mmg syiok... takpe, boleh jd kenyataan tu... :-)

mummy_ayu said...

wah..comel & cute la..color2 dia pun menariks..ceria gitu!

Related Posts with Thumbnails