Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

The Atmosphere : 80's trick art mural deco free @ seri kembangan

aku kan,,,
selalu jeles tgk org gi Muzium Trick Art kat I-city tu.
sbb...smpai la ni aku xsamapi2 kat sana...
seronok tgk org bergmabar dgn trick art kat muzium tu
mengajak si suami yg ketegaq xmau bawak...
mahal...penuh la... penat la...
xpela... redo xgi...

smapai la satu hari kwn FB dok masukkan gmbar snap trick art ni...
tmpat mcm tau je... ni kat rmh ni..
betul2 blkg Giant seri kembangan tu je..
tiap2 hari lalu gi blk keje..
gi soping bagai kat giant xpernah amik tau ada trick art mural kat situ.
so.. pelagi...
dok la pujuk en. suami yg mcm biasa..
ketegaq xmau bwk...
boleh je nak gi sendiri..
tp nak la jugak gmbar sendiri masuk dlm kamera kan...
tu yg beriyalah jugak ajak dia....

akhirnye dpt la jejak ke situ




ni peta kedudukan mural dlm atmosphere ni


smlm kami cuma snap gmabr2 di bahagian bwh je...
atas xjejak lg...
sbb dah nak magrib...
si suami dah tarik muka 14.. siap dok dlm kete...
so.. ini jelah gmbar yg sempat di snap...
nnt kita pergi 2nd time amik gmbar2 kat tingkat atas lak...

layan....

mcm kat magix wolrd pulak..


bl tiket dgn cik ziraff ye


panjat bang..panjat... 


cantik x vespa saya??


akak nak gi mana?? imran nak ikut...


ye... irfan dpt roti bai terjatuh


akak sembur afik bukak air ye


tq cloud bg belon


akak tido dgn ganaznyer


kakak.. bg abg 1 belon ni??


hi.... my antic minicooper car...


allo....


eee... kaki lion dah terkeluar


wahhhh!


blkg pintu ni ada tanman astakona la....


ops.. tertumpah la...


opocot binggo jatuh!


so.. sesapa yg nak dtg sini...
ini alamat & GPS coordinate ye...
jgn risau...its FOC!!!!

Location : The Atmosphere (Seri Kembangan, located behind Giant)
Address : 1-3, Jalan Prima Tropika Barat 2, Taman Prima Tropika, 43300 Kuala Lumpur
GPS Coordinate : N 2° 58.952′ E 101° 39.767′

6 comments:

paish said...

mcm seronok..dekat umah tp x pegi2 jgk..hehe

Iela Fazielah said...

paish: itulah pasal... kita yg dok dekat pun br tau.... dah..pasni leh pegi ye...

Nad MamaZN said...

Ye la mcm trick art museum! Lagi best kot kt sini sbb free! :)

Iela Fazielah said...

NAD: mmg best sgt sbb ada byk gmbar2... puas la jalan...yg penting free!

shida rahman said...

kak ilah..bestnya...sama la..nak pergi yg dekat i city tu entah bila...ni dokat jer...yeay dah ada tempat nak pergi hari minggu neh...hehehe...

aazuraa said...

Mmg tak penah tahu lah.. Hari2 lalu cuma perasan keter mini tembus dinding tu je.. Xtau la plak ada macam2 kt situ.. Tq sbb bg info.. Hari ni jugak sy pegi.. Hihi

Related Posts with Thumbnails