Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

Progress Diet Atkins hari ke 12

Salam jumaat uolls...
lama xborak2 kan...
aku agak kelam kabut dan sibuk sikit...
x focus pun ada...

pasal diet atkins.. alhamdulillah...
progress cantik sgt.. dah turun almost 5kg dlm tempoh 12 hari diet..
aku dah smapai  ke minggu kedua atkins...
belum la capai berat yg  ditarget..
sbb target nak turun 10kg...
tp dah rindu kat semua mknn ni....
tgk kek terliur.. tgk roti terliur...
tgk susu terliur.. semuanyer terliur la...
tp masih la bertahan.... ada la rasa secubit roti buat lepas gian...
hahaha...

aku xsnap la gmbar sebelum dan selepas...
ruginyer... ada gmbar selepas... tp aku segan nak tunjuk..
sb nampak muka sama je...hihi
tp bj n seluar dah rasa selesa la...
rasa longgar balik... tp mcm biasa.. akukan badan nampak mcm tu jugak..

insyaallah... minggu depan leh la msk 2nd phase...
tp kalau xlarat aku tukar ke diet low fat jelah....
senang cerita...

tu jek.... da dah...


1 comment:

dianadia said...

nak tnye...semasa diet atkins ade buat senaman x????

Related Posts with Thumbnails