Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

preparation syafiqah's 8th bday party

sedang prepare...
brg2 utk bday party syfqah ke 8


insyaallah... bakal buat kat sentul je.
combine dgn cousin dia aira yg baru berumur 1thn..
thn ni syfqah nak tema Hello kitty pulak...
dah usha brg2 party di Bugs Party.com...
tak pernah menghampakan....
taip je nak tema apa semua ada...syaratnya...
sediakan fulus je...muahaha
cuma utk Hello kitty ni aku akan  byk buat benda la....
mcm ms bday tema soccerkids dulu
beli pun yg brang basic je iaitu table cloth dan wall deco je...

ni pinggan n cawan kertas ni mcm xpakai je...
tp nk buat lawa n penuh meja boleh la dipikirkan
ni wall deco dia...
malas pikir, beli siap tinggal gantung je...


table cloth ni pun sama...
jenis plastik je.... xrisau kotor..sah2 nampak tema tu..


xdpt bayang mcmmana nak set up party nnt...
tp boleh la tiru sikit2 idea dr google pic ni kan...

cutekan goodie bags ni


ok enaf...
insyaallah...kita merancang..
harap semua` menjadi..
masa suntuk sbb xsamapi sebulan je ni....
maybe xdpt jemput reramai..
tp sapa yg dok dekat dgn sentul nnt..
jemput la dtg ye.....
pape aku update ye.... daaaa



3 comments:

Nad MamaZN said...

Aa bestnya!
Xdpt la join hihi..
Apa2pun, moga majlis berjalan lancar..
Amik gmbr byk2 tau kak! :)

Iela Fazielah said...

Nad: tq nad.... insyallah.... yg ni majlis sempoi2 je.. majlis tangkap muat...muahaha..

aNa LiEyA said...

Sis leh share link selain kt atas utk beday party x

Related Posts with Thumbnails