Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

hari keluarga n tema retro 60an

hui...lam x join hari keluarga..
.pku  buat hari keluarga jenis 2 thn sekali..
 thn 2012 dulu xpt join sbb diaorg buat ms aku br seminggu bersalinkan imran...ruginyer..... masa tu tema warna merah hitam..
mcm kaler rmh aku je gamaknyer..


thn ni hari keluarga PKU bakal bersiaran di Puteri Resort Air Keroh...
 ke melak a gmaknyer 2harini ye....
dgn tema thn ni gaya retro 60an...
 teringat dinner opis hubby last aku attended ms tgh sarat ngandung imran tema retro jugak...

tp opis hubby dulu (pbjv)..intro dinner dia gempak gilers..
siap naik vespa bagai.....opis Pku, xdpt bayangkan sbb aku bkn ajk pun..
 kalau gi dinner opis hubby, dia blk xde tgn kosong punyer....
mmg sentiasa bertuah la.....grand prize dia dpt...
ms opis aku nnt, xdpt bayangkan....


preparetion? baju adalah..... pinjam akak aku punyer jenis peplum
tp bl jugak selai dresss..xtau nak pakai yg mana....
mental lebih prepare nak mandi-manda je dgn anak2...ok...tunggu aoran penuh nnt...

syng camera dah rosak....mengharakan gmbar tab jelah nnt..
 kompom xlawo...
huhu....

2 comments:

mamaarifakeem said...

Ok la merasa jugak, opis eina mmg tk penah buat..huu.. en hubbynye pun non ado...huu..
Tema best tu, selamat melaram:-)

Farah Izza Shafik said...

alaaa.. u pakai ape2 pun mesti comel la ilah.. kate dah loose weight.. :)

Related Posts with Thumbnails