Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

belated bday present utk si jantung hati

aduhai...
pening melayan kerenah laki den...
nak bday present je..
tp byk cekadak...
yg nak bg hadiahnyer kita.... nak pakai ye... dia...
tp dia nak yg dia suka je... 
kalau bg yg dia xsuka... nnt xmau pakai..
rugila pula nnt...
ok..ikut kan la hajatnyer...
tp sbb brg dia nak semua mahal bebeno harganyer...
xmampu nak bl gitew2 aje...
kena kumpul duit 3 bulan br dpt ni hah...
mamklumle... kita kuli batak keje gomen je..
dia manager kampeni swasta...
huhuhu....


ok.... nak jadi cerita..
aku suka bg barang yg tahan lama...
yg dipakai selalu sahaja...
kalau mintak benda2 yg jenis cepat abis ni aku kureng sikit...
kecuali mmg dah xde choice... aku bg la jugak mcm minyak wangi kan..
utk bday thn ni...aku sebenarnyer nak bg dia jam tgn...
sbb dia dah lama xpakai jam tgn...
jam tgn lama ok lagi..tp dia kata tali dah kotor...
so xmau pakai... yg lain dah calar pun xmau pakai..
rosak gitew je nnt jam2 dia..
tp dia request jam yg harga dia mak ai...
kalah harga beg coach idaman aku kalau bl kat butik tau...

jadi...lepas sesi gaduh paksa2 pilih hadiah kat paradigm mall sabtu lepas...
last2 xjadi bl jam..
tp dia dpt sebuah spek baru...
spek lama dia Rayban Tech dah xsedap pakai katanyer..
biar gitew je... sian spek lama...

so.. inilah hadiahnyer...
Oakley Twoface 


pilihan samada hijau or silver...
lepas pikir2 dia amik warna silver.


  





kebetulan kat sini xde jenis Polarise..
kalau jumpa polarised ni mmg compom mamat ni nak yg tu...
harga compom la Rm1K ke atas...
yg ni baru Rm869 ...ada la less sikit...
cuma satu kelemahan bl spek Oakley..
dia xbg hard case..dpt soft case yg beg uncang tu jekk
dah satu keje kena masuk web oakley utk tgk patent hardcase n order..
harga lain lak tu... ruginyer...
pape la...tu dia bl sendiri...xkosa nak layan


ok.. jam yg dia nak yg ni...


G-Shock Aviation series..
jenis ni Rm1988...
mmg terbaru n tercanggih...
sory derrr... xdapek nak nolong

aku nak bg dia yg ni...
G Shock Aviation series jugak..
aku lg suka jenis ni..
harga dia RM819...
tp dia xmau...
so... swab to Oakley....

tgk muka dia sekali lagi...
muka senyum panjang dpt apa yg dia idamkan.
cer bg yg dia xsuka..??

xdpt bayangkan ..
sbb aku lak yg nangis2 sebb dia xmau pakai...
mcm budak2...
sib baik aku sayang..
kalau x.,...xhingin nak layan...

daaaa....

2 comments:

syawalsimpsons said...

best tu kakak, dapat yang di idamkan cik abg tu

mamaarifakeem said...

Hehe..muka ada senyum.. :-)

Related Posts with Thumbnails