Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

bakery tin....

sabtu lepas...
saje ke jusco...
kunun nak cuci2 mata...
tp dlm masa yg sama mmg nak bl bebrapa barang utk membakar ...
ala...benda2 basic je...
mcm aku ada kongsi gmabr2 last week...
bab2 kegilaan aku skrg...
tp bkn la sbb nak msk cookies kan...
buat masa ni kita stop kejap msk benda2 manis dan berlemak tinggi...
aku perlukan bekas utk masak makanan diet atkins aku...hihi
so...
lepas jln2... pusing2... tgk harga...
pegang..then letak balik... amik itu, amik ini..
ni lah hasilnyer...
bekas2 utk membakar

glove utk membakar pun aku xde sebenarnyer...
pun kena bl jugak

ok.. ni tin membakar aku...
beli jenis 4 segi n bulat...

yg tin 4 segi tepat yg kecik saiz 5inci tu pg td dah rasmi...
guna utk masak lasagna Atkins...
jap gi aku kongsi resepi...

ada beberapa tin aku perlu bl...
yg pai, yg pizza n muffin tin lom bl lagi...
sikit2 la kan....
bl byk2 xpakai pun xde pekdah...
bila tiba time nak msk nnt br beli kan...??
ok... daaaa

1 comment:

syawalsimpsons said...

cepat kongsi akak,....mana tau jemah nak join jgak baked2 ni

Related Posts with Thumbnails