Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

jelly bunny sale.....!

hmmm....xrancang pun nak terjah midvalley...
kebetulan ke rmh adik di jln. klang lama....
dah sehala nak ke mv..mmg dekat bebenau...

so...jenjalan la kat mv tu,....
boleh plak my old jellybunny shoe yg love2 tu...ala..kasut cenderella tu putus...
hape xnyer.. setiap hari lanjan..!
 itulah bwk gi jln, itulah bwk gi opis...
opis? iye..sedap weh kasut tu....
tu yg pendek benau jangka hayat dia..,.
dah tau rosak.. susah nak jln... tu yg gi cr butik kasut jelly bunny..
betul2 sblh giordano dan kamdar di tingkat 1...
 part paling best.., tgh sale rupanyer...

org dlm tu jgn citer... ramai giler...
time ni lah leh aim kasut mahal dgn harga murahkan?
 tp byk saiz habis.... mcm aku pakai saiz 8...
lg susah dpt,,,,
lepas pilih punyer pilih...
inilah kasutnyer...

ada 3 kaler... pink, biru terqoise n hijau pucuk pisang....


pilih this clolour
rm79.90 less 50% tinggal rm39.90...love it!
 daaaaa

1 comment:

sumysya said...

wah,,cantiknya,,tk tau situ ade kedai nie,,hr tu gi MV lalu kat kamdar tu,,ruginyaa...

Related Posts with Thumbnails