Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

Nak rekomen kedai lampu termurah

ni n3 auto publish ye..
dah taip smlm... tp saje xnak publish lg...hik2..

ni nak cite... ari smlm agenda ku utk rmh baru seterusnya adalah membeli lampu utk rmh
plaster ceiling dah siap...
so.. ms utk pasang lampu...
eceli kami dah ushar byk kedai lampu


tp entah cammana pg smlm b4 gerak tu terbukak ati aku nak search dlm tenet
kedai lampu yg fofular n murah... kot ada yg dekat2 boleh la aku pegi
terus terbukak kat Moon punyer blog... dia tulis nak promote kedai lampu ni

nama kedai lampu ni  HOUSE LIGHTING SDN BHD kat Puchong
aku teringat ada kwn opis aku pun bg tau suruh bl kat kedai ni jugak
terus aku ubah fikiran ajak hubby gi kedai ni
sbbnyer moon siap tunjuk harga2 lampu kat situ yg serius harga itu sgt murah n menarik perhatian ku

so... jam 1.30 lepas zohor kami ke kedai lmpu nie...
pinjm gmbar kedai dr blog moon


sampai kat kedai ni.... masyaallah.... punyelah ramai org
smpai org dr nilai pun dtg kat sini
dan betul sprti yg diwar2kan...
harga2 lmpu kat kedai ni mmg murah

kami pilih n sempat buat budget utk bl lmpu....
nak pilih je sampai 2 jam lbh....

meh tgk antara lampu2 yg ada kat kadai ni

cantik x candelier ni???
murah je beb.. RM 59 ye... aku sambar yg ni.... 
tp dah bl campur bulb lmpu jd gak RM99... tp kira murah la

ni antara pilihan lampu down light dia....
suma cantik2.. dr rega RM 5 ke berpuluh2 hinggit..
aku ambik yg RM10.50 je.... 20 biji ye... + bulb lampu.. kira sebiji RM18 la..

xlupa jugak lampu siling dan lampu dinding..
semua murah2 la...smapai 1 tahap kepala aku sudah penig
sbbnyer dok mendongak dr td... kat 3 jam dongak n tgk lampu


ni pulak antara lampu2 lain yg ada... semuanye murah2 la
ada gak yg dah habis stok...
tp aku rasa berbaloi2 la bl kat sini

tgkla rupa tokey yg nak byr sume lampu2 yg diborong ni..
sampai nk juling mata dia...
semua skali habis utk lampu je RM1040 hinggit
xmasuk kipas ye...
nnt bl kipas 2nd trip pulak sbb kete penuh brg dgn lampu
xmampu nak masuk dah..

tp korang...
pada sesapa nak bl kipas n lampu..
aku mmg rekomen korang bl lmpu kat kedai nilah
aku xpandai bg direction
tp korang leh search kat googles maps je yek

sekian, kisah soping kali ni....

4 comments:

eRiNsZ said...

Iela ko p biler? erin g gak ari jmaat baru niehh la... klo janji bleh jumpa...

eRiNsZ said...

ni entry pink heart ptang td...

http://ehemsz.blogspot.com/2010/11/kedai-lampu-murah-itu-ku-terjah.html

Iela Fazielah said...

la...erinz: ptg td pun ila dtg lg... bl kipas la pulak.. n3 lom taip lg... entah2 kita dah selisih kot tp xcam je

nza said...

makin brsemangat nie tgk lampu2 yg tramat cantik tu.....

Related Posts with Thumbnails