Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

ke jusco J-card sales...!

salam semua

hepi deepavali pada sesiapa yg menyambutnyer
pada kita2 kaum melayu ni dpat le bercuti panjang..
iye tak????heheh

ok la... nak cite pasal mlm khamis aritu
kan aku mula2 rasa sgt frust sbb mcm xdpt nak gi jusco J-card sales tukan
sbb nyer aku blk keje lambat
tp thanks to momma lydzar yg ckp rasanyer jusco tu tutup lmbat utk special even tu
so balik keje jam 9.30mlm ku pick-up hubby kat rmh n anak2
terus ke jusco cheras selatan tu
jam 10 mlm aku smapai ngko... gila nak pegi jugak 
tujuan utama pergi sbb kami nak kejarkan nak kupon
kami punyer target nak beli peti sejuk baru
dah ushar dah jenama TOSHIBA hybrit glass door
skali pegi.... peti ais jenis tu xde la pulak

dlm hati mmg nak soping brg lain yg dah tersenarai kat pala otak ni
tp melihatkan kelibat manusia yg penuh dan ramai beratur nak byr..
trus aku cancelkan...

korang bygkanlah.... sehari gi keje siap gi site tgk rmh, mlm smabg OT lg
balik leh gi jusco lak... mmg masam la bau aku
siap jumpa budak opis tegur ~ giler kentang kak ila dtg soping pakai baju dr pagi td~
hik hik...

last2 utk tidak memutihkan mata....
aku beli jugak 1 barang
dah lama aku nak bl tp xberkesempatan nak bl
aku bl kasut CROCS !!!! hahaha
gi jusco tp shopping kat crocs.!!!

yg nak blnyer aku... 
tp yg soping bukan main byk adalah Papa!!

meh tgk hasil gi soping kat Jusco
 kasut baru ku... n kasut baru papa

tp kasut papa bkn 1 tu je... ada lg
v
v
v
v

papa bl crocs band England.!!! xberkenan btl aku tgk lambg merah tu..
xketinggalan jugak sepsag kasut utk adik irfan..
ni semua ada markdownn price
kalau x... jgn harap la papa nak borong byk2 tu..
tp kasut aku bkn ye... i punyer new arrival..
tu yg papa dpt bl kasut lain dgn harga murah tu
so... inlah hasil pegi soping yg xjd soping...
jd la kan dari xbeli pape sbb dah bersusah payah gi dgn parking jauh nyer..

8 comments:

Mama Zharfan said...

me pun minat crocs :) so far dh ada 2 psg - both marie jane :)

Nana said...

pergh..croc ori tu
kita xpernah lg bli ori punya selalu bli kt uptown 2 pasang 30 je hehhee
tingin gak nk bli 1 hok ori punya

Iela Fazielah said...

mamazharfan: ila mmg suka crocs ni... skrg dah ada 3 tp semua lain2 jenis

Iela Fazielah said...

nana: kebetulan ada rezki lebih :D... dah lama ila xgi uptown...

Noor said...

Cantik... memang cantik kasut tu... tp kalau beli fikir dulu.. tu..tu yg merah tu lambang ape... tah pe, pelah.. jgn mare...

Iela Fazielah said...

noor: ila dah ckp kat hubby.. tp dia kata xpe sbb itu bukan lambg salib.. sukatidia la.. pakai pun kat kaki dia.. malas nak bertekak...huhu

Farra Dhelina said...

a'a la kak, lambang merah tu kan..

Iela Fazielah said...

farra: itu le pasal... malas nak tegur... sendiri mau ingat la... huhu

Related Posts with Thumbnails