Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

mendung je lepas ni

apeke benda yg mendung ek??
ni ha....
rmh aku le....
td org tinted dah pasang dah..
mula2 aku ckp aritu aku nak pasang kaler cooper or brown
tp xjadi.. tukar kaler silver...
sbbnyer org tinted ni xsuggest aku pakai kaler gold or brown/cooper
katenyer cepat pudar...
k la.... dah yg pakar ckp
byr mahal2... tp cpt pudar pun xde makna gak
last2 tukar kaler

ni aktiviti memasang glass tinted aku snap tghari td (time org gi solat jumaat)



pandangan dari dalam ke luar
boleh nampak pandangan kat luar

ni pulak.. pandangan dr luar ke dalam
xnampak pape pun ek
nampak diri sendiri je

haha.. sgt puas hati
tp klau malam dah bukak lampu
korang jgn tanya la...
kompom nampak dlm punyer
tp kira ok la

eceli aku xjd amik offer yg pertama aritu
aku tukar supplier..
xjd amik 7 layer, tp amik 3 layer je
dpt pasang kat sliding door, dapur, masterbed room n toilet
dan harga pun rm120 lg murah dr yg 1st
kalau boleh dpt lg murah mmg aku nak murah lg
hehe

skrg tgh gembira sikit je.. sbb 1 benda lg dah sttle
yg xsettle bab defect.... lepas 1 jumpa n betulkan
jumpa lg satu...
bila aku nak masuk rmh baru ni????
nampkanyer raya haji ni pun xsempat masuk gak...uwaaa!

10 comments:

nza said...

guna cermin tinted nie mmg cantik...kalu xsmpt brcermin pagi2 akak belek2 muka kt pintu tinted jerrr....hi....

Farra Dhelina said...

mesti sejuk je kann...

Aleeya said...

wahhh da nak siap umah baru dia...cantek2...msti bizi kan ..:))

YanaNuar said...

Wahhhh bestnye nak masuk umah baru.. best la kalau dapat tinted sliding.. tade ler nak kena pakai 2,3 lapis kain langsir kan?? hurmmm umahku ni bila la nak bertinted jugak sliding tu huhuhu.. (sempat lg luah perasaan tu keh3)

farra8979 said...

klu wat camni, x panas la kan...

Iela Fazielah said...

kak nza: itu salah satu dr kegunaan tinted ni ek.. hehe

Iela Fazielah said...

farra: lom dok lg... tp org kata nnt rmh sejuk...tp yg compom rmh gelap jelah

Iela Fazielah said...

aleeya: aah.. rmh dah nak siap... bizi nak mengemas pulak

Iela Fazielah said...

YanaNuar: xpe lepaskan perasaan, hehe.. nak tinted gak ke? akak amik ni murah je...

Iela Fazielah said...

farra8979: aah.. rmh sejuk kata org.. lom tinggal lg dlm rmh ni.. rmh skrg xtinted.. hehe

Related Posts with Thumbnails