Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

terbang lah duit terbang.....

arini aku xde mood nak berbloging
mood aku dah lari sbb aku xdept gi Jusco J-card Day kat Jusco Cheras Selatan
aku xdpt cuti!!!

abis program aku.....
abis target aku nak bl mcm2 kat situ...
so.. tghari aku arini diabiskan dok kat mahligai impiana
tgk cina & indon dok drill dinding rmh aku utk buat wiring

aku hampir lupa 1 benda yg aku xmasukkan dlm senarai budget utk rmh baru ni
ianya adalah TINTED cermin sliding & cermin tingkap
aku ada mention nak buat tp aku lupa masukkan dlm budget




tp aku rasa tinted cermin ni mcm wajib kena buat...
hubby sbenarnyer xgalak kan aku buat
dia tanya kat aku nape aku nak tinted rmh
aku jwb: sbb nak rmh gelap n org xleh nampak kat dlm
tp hubby ckp: aku salah.. tinted ni fungsi dia nak bg rmh sejuk
tp aku xpedulik.. aku nak tinted gak
janji rmh aku gelap... org xleh nampak dlm rmh aku sesenang2nyer
so.. td aku berkesempatan jumpa cina tinted ni
kebetulan dia nak tinted rmh jiran sblh aku ni

discuss punyer disscuss..
nego punyer nego...
gelak sana.. gelak sini...
pikir2... aku amik paling minimum punyer offer

just tinted sliding door panel n tingkap toilet je...
7 lapis punyer layer... warna cooper...
RM750!!!!!
mcm nak nangis aku rasa....
tp lega bila dah booking & byr..
boleh potong lg 1 senarai yg telah terlaksana

nnt... siap je keje PC & wiring..
br aku suruh cina tu tinted sliding door tu b4 pasang grill

tp ada 1 benda yg aku masih dok pikir nak buat
camne aku nak gi Jusco J card tu ye???\
mlm ni aku keje balik kul 9 mlm...
jusco tutup kul bape ek????

11 comments:

lydzar said...

lambatnya balik keje..OT ke?

jusco biasanya tutup 10.30 kan, tp kalau ada sale mayb sampai kol11pm la kot

Iela Fazielah said...

haaaa!!!! mcm sempat je nak gi... tq 4 da info!!!
biasal lydzar... dah tu.. kuli batak.. kena la cr duit cover duit tinted rmh tu.. ehehehe

Cik Jue said...

thank for info...umah awak comellah..

Mama Zharfan said...

comel umah u :)

mama wanie said...

bestnyer..dah beli umah....

Iela Fazielah said...

cik jue: tq.. rmh ila mmg comeikan.. tu yg beli tu..heheh..

Iela Fazielah said...

Mama Zharfan: tq...

Iela Fazielah said...

mama wanie: tgh xsabar nak masuk ni tau

Adyshariz said...

wah cantik umah ila.. mmg masuk umah baru duit pon cair cam air batu..hehe takpe ilah asalkan pueh hati..

Srifairus said...

waaaaaaaaaa... manyak best mau pindah itu lumah baru...
bila la pulak sri dapat beli umah sendiri plk nie... uiskh..

Miss N and Mr N said...

Salam kak,
nk tanya contact num cina yg buat tinted ni bley tak??? TQ

nloven1502@gmail.com

Related Posts with Thumbnails