Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

"frame kasih"... cantiknyer.. tq filla!!!!

korang....
pernah dgr Frame Kasih x???
meh sini aku nak habaq mai....hehe...
nak promote pun lebih kurang la.... hehe

ni ha... aku ni 1st time la order dgn Frame Kasih ni
3 gmbar anak2 aku utk diprint dan dibesarkan ke saiz A3..
gmbr ni sudah siap diframekan di atas frame kayu...
foto hanya akan dicetak ke warna hitam putih @ sephia sahaja
so kita hanya perlu menggantung kat dinding atau letak atas para je...

al-kisah.... aku pun br je tau n terjumpa blog frame kasih ni
kebetulan search kat google pasal rmh aku la.. paragon202 ni..
termasukla kat blog si owner Frame Kasih ni...
camne leh terpergi ke blog filla ni?? sbb filla pun bl rmh paragon gak...
kira kami ni bakal jiran tetangga gak la...
nama dia Fillanie... sgt sempoi orgnyer n n3 dia mmg kelkar2...
kat bwh setiap n3 dia dia tulis nak order gmbar ni x?
oh ye.. nama blog dia Kasih Aleeya & Kasih Amani
bila aku klik.... terkeluar la gmbr2 yg cantik2 org order dr dia...
keinginan yg sgt2 mendalam nak order gak...
dah lama aku nak cuci gmbar besor2 ni..tp xpernah la berkesempatan
disbbkan ada frame kasih ni... aku rs mmg tepat la dgn keinginan ku..
jdnyer.. lepas select2 gambar...
emel kat fillanie... lepas 2 minggu penantian....
taraaaaaa... ini lah hasilnyer...!!
baru je dpt benda ni jam 5.45 ptg smlm...
aku nak postkan ptg smlm gak..
tp internet slow giler... aku tunggu nk upload gmbar... kat sejam tp xdpt2...
last2.. arini br dpt upload

amacam???? cantik tak frame gmabr budak 2org ni??


ni gmabr mereka alone

iman irfan... umor 8 bulan

adriana syafiqah - 2thn 3 bln...
utk makluman frame ni filla wrap dgn plastik..
aku xbukak lg... tu yg nampak mcm keronyok tu..

gmabr Irfan & syafiqah ms raya thn lepas
p/s: korang jgn pelik nape aku pilih gmbar irfan mcm kena cekik ni ye
sbbnyer gmbar irfan berdua dgn fiqah xde yg senyum pun
semua mcm kena dera dgn kakak dia je..

skrg tgh dok pikir2 nak gantung kat ne...
nak drill dinding pun buat masa ni mmg xleh
kan aku cerita aritu drill aku meletop kan..
nak pinjam jiran lg sogan la pulak..
kena kumpul ape benda nak drill lg br pinjam kot hehehe
buat masa ni aku biarkan jelah bendalah ni kat living hall ni.. lg pun kat sini mmg kosong je xde pe nak pandang pun ....


so.. pada korang2 yg teringin nak besorkan gmbar anak..
nak gantung kat dinding rmh..
jgn segan2 klik kat Frame Kasih ye...
harga rm 65 sekeping je...
serius korang mesti puas hati la!!
p/s: filla.. i tlg promote ye.. ngeh2.... tq very much!!! we like it..
will order lg soon 4 my wedding picture...

14 comments:

Nadra Farissa said...

i like it too!!!!

Iela Fazielah said...

nadra farissa: sila order.. hehe...

Mieja@Amiizaa2001 said...

canteeekkkk:):)

mummy_ayu said...

cantik...ayu pun dah ada 2, ingat nak order lagi nanti...

NzA said...

cantik!!!!! suka cz nmpk klasik

Iela Fazielah said...

Mieja: itu le... sgt2 suka!

Iela Fazielah said...

mummy_ayu: oo dah pernah order gak ke???? cantik kan? berbaloi la dgn harga

Iela Fazielah said...

Nza: kak... aah.. nampak classik

lydzar said...

penah browse blog dia ni..mmg best kan frame gambar mcm ni..

Iela Fazielah said...

lydzar: mmg best.. akak rs lg berbaloi order sbb dpt frame besar...n gantung... byk fotoshoot lydzar aritu, send la 1-2 keping utk diprint n besarkan... kenangan tu

Farra Dhelina said...

ctk lah kak ila..!! mmg ctk letak kat didnding merah akk tu..sies ctk

Dilla Ady said...

cantiknye sudut umah kak ilah nih...cantik la..minat sungguh dilla...pandai akak mendeko ye..

Iela Fazielah said...

farra: iye ke cantik dok kat situ??? perlu gantung ke x???? tq bg idea

Iela Fazielah said...

dilla: betul ke>>> akak bab deko ni main hantam sajalah.. kalau ok kat situ akak biorkan jelah... tp perlu gantung ke x?..tq eh..:D

Related Posts with Thumbnails