Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

Jom skodeng syafiqah kat skolah

ari semlam... aku saja dtg awal kat skolah ABIM syafiqah..
saje nak tgk camne dia
ok ke tak belajar kat tempat baru,....

em.. jom skodeng ek...

 
ni aktiviti syafiqah buat ms jam 4.45ptg..
sedang solat asar.. tp mana  syafiqah ek.. xnampak pun

tgh rukuk ni...
still xnampak syafiqah lg ni


tu dia br nampak...
pakai bj pink kat blkg skali tudung kaler putih..
br lepas rukuk.. tudung nak tercabut la pulak...
kelakor la pulak....
hehehe

lepas solat tamat la sesi belajar setiap hari..
pastu minum teh dan mkn kuih ke.. keropok ke...

wah.. nampak dia sgt suka dan ok...
alhamdulillah... bagus anak mama..
pandai menesuaikan diri

9 comments:

lydzar said...

bagus bagus..masa ni lah dorang nk dikenalkan dgn asa agama kan..good girl nnt boleh solat sama2 ngn mama

Iela Fazielah said...

alhamdulillah... dah pandai dah amik wuduk semua... dulu kat taska lama dah belajr.. kali ni lebih tekun sikit kot..

MamaYatie said...

alhamdulillah..seronok tngk anak2 belajar solat..keep it up fiqah!

jemput la join GA saya..

Iela Fazielah said...

mama yatie... betul tu... nnt ila join ye.. insyaallah

alyyani said...

k.ila, menarik la sekolah syafiqah ni. tak tau la smart reader ada tak ajar macam ni. fadu ain tu ada. tp praktikal tak pasti. nanti nak extra info, sy roger akak ye. syafiqah pun nampak steady je tu. :)

nza said...

ha bagus kak long..nnti jd contoh yg baik utk adik irfan

mamalieyna said...

alhamdulillah nmpkbaik je tu..hehe..teruja nya nk tgk anak g skolah..~

Farra Dhelina said...

asas agama..elok sgt kan utk anak2 kak..

Iela Fazielah said...

allyyani: so far ok la abim ni.. kat nursery lama syafiqh pun ada amali solat mcm ni semua... tp saje je tukar.. nak info lain2.. roger je akak eh...

Related Posts with Thumbnails