Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

hepi b'day PAPA!!! sedapnyer kek BR!!!!

to my dear hensem n sporting hubby..
HAPPY B'DAY sayang!!
yg ke...... 31st year old...on 26 Disember 1979 lepas (tarikh Tsunami ni)
tp kat i/c bday date dia catat 1.1.1980...
al-maklumle... lahir kat rmh.... bidan sambut.. org dulu2...
leh lak outer tarikh ye...

tp disebbkan bz pindah2 rmh..
mama xsempat belikan papa kek...
papa wish nak kek BR
ish2.. utk papa... mama belikan jugak... thn lepas xdpt mkn kek tu.. sbb cair
thn ni mama sanggup belikan lagi...
kek ni dibeli pd 1.1.2011 yg lepas..kat sunway pyramid..
tu dia kek... nak byr dulu nih

tgk tu/.. irfan tlg bw kek papa.. letak atas stroller irfan je
encem tak irfan posing gaya menggoda... siap muncung mulut dia..

okes... dah sampai rmh kek... masa yg ditunggu2...
ms utk potong kek BR papa... mahai ni.... menangis mama nak byr..
sayang punyer pasai... asal papa suke.....mama pun bahagia... huahua...ngeee

pas nyanyi lagu bday bagai...
papa pun potong kek ngan irfan...
sonok irfan dpt potong kek...
Abaikan kak long syafiqah tgh merajuk tu...
mama kata kak long xleh mkn aiskrim.. nnt batuk... marah dia... 

tp papa dah pun blnja mama mkn steamboat kat tupai2 bangi 26hb Dis. yg lepas...
tq ye papa....
suasana mkn steamboat di mlm bday papa sambil tgk Malaysia vs Indon..

muka hepi bday boy tgh tgk bola ea..
sambil tunggu mknn dia masak tu

muka kami bdua
hepi mkn free..
abaikan muka ku yg mmg sembab seminggu 2 ni ye..
korang tgk muka aku gi dinner aritu.,
lg buruk ok...
mata xleh nak cover dah...
k. la.... xmoh cite panjang..
to encik En. Zul Jawa a.k.a Momok
heppy bday to u..... may Allah Bless U...
semoga bertambah2 rezki awak.... diberi kesihatan yg baik..
menjadi suami mithali..... utk selama2nyer...
I love u very much...
adiah???
xdela... mama dah pokai... taun depan lah ye...KIV k..
oh ye....
papa dah reward diri sendiri dgn hadiah baru dia bl utk diri sendiri
sebijik mesin dan rod memanjing memancing
berharga RM1200 se set ok... (mahal tu... tukar pintu gate rmh lg best kan???)
papela papa....asal papa hepi.. mama pun hepi...


pas mkn kek eskim tu.. kami pun buat eksperiment kat ais kering yg dibekalkan
ha... amik ko... berasap2 ais kering tu bila kena air...
menjerit2 adik irfan keriangan...
main witch2.... make ur wish!!! hehe

8 comments:

alyyani said...

happy birthday en zul! saya gak belum pernah merasa BR cake tu. harus masuk wishlist bday tahun ni kak. kakak syafiqah jauh merajum tu kak. tp tu la sebab nak sekolah kan, kang sakit pulak. :)

mamalieyna said...

happy besday tuk ur hubby!
alaaaa...sama umur ghupenye eina dgn ur hubby,,ngee..

waaa dpt kek, best!

Iela Fazielah said...

alyyani:tq bg pihak zul..hehe.. harus mskkan dlm wishlist... setahun skali xpe kan... bkn selalu... haha...

Iela Fazielah said...

mamalieyna: o yeke... same date?? bagus2... yg 26hb 12 ke or 1hb 1 tu??

Dilla Ady said...

hepi besday tuk hubby kak ilah..

beznye kek tu..cam syg nk mkn..huhuhu..

kat kluang takde BR..sian kan?

Iela Fazielah said...

dilla: mmg sayang nak mkn... mkn pun sikit2 je... takut habis...haha... smapai arini ada lg dlm peti... setiap hari potong sikit2.. mkn sikit2... giler budget :P... haha... kata aiskrim mahal kan...
xpe dilla... nnt turun KL.. mkn BR puas2..

nur rabiatul adawiyyah said...

hai ila...nk tanye BR ni kena tempah dulu atau leh beli on the spot?atul ptg ni ingat nk g booking coz bb kat dlm teringin nk mkn kek aiskrim..HEPI BESDAY TO UR HUBBY...

Iela Fazielah said...

nur rabiatul adawiyah: biasanyer xyah tempah.. kat BR tu ada kek yg dah ready.. tp kalau atul xberkenan nak yg lain leh mintak catalog dia n tempah.. biasa ila bl yg dah siap kat situ je... cuma tanya kek tu apa jenisnyer... nak kek coklat atau apa.. aiskrim pun leh tanya,... yg ila bl ni vanilla + oreo.. kek coklat..

Related Posts with Thumbnails