Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

hasil duit dividen...untungnyer org tu...

ari senin aritu.. mak ai... beratur panjang org kat bank ek??
jgn kata bank.. samapi ke pejabat pos pun penuh...
ada org tu.. 3 jam tunggu kat bank pun xpe...
janji dpt tgk amaun yg tertera kat buka ASB/ASN/ASW diaorg kan...
aku gak yg meleleh ayak liur tgk org senyum simpul tgk buku sahamm

 
akunyer jgn cerita laaa
mana xnyer.. dah masuk kuar balik..huahuaaaaaaa..
samapai laaa ni masih xberjaya lg nak tgk amaun kat buku saham
smlm ingat dptla tgk..
skali buku dah abis page la pulak..
giler aktif aku berurusan kat kaunter bank...
nak kena amik no n isi borang tukar buku bagai... xyah la.. mintak mahap...
len kali la... bln depan je aku buat keje tu..haha

ni haaaa nak cite... en zul.... senyum simpul tgk buku saham dia..
mlm isnin aritu.. siap blnja mkn Kenny gojes Rogers lg tu...haha
tq papa!!!!
kebetulan dpt pulak voucher bday dr jusco...
buy 2 free 1.. pe lagi..
mkn smapai muntah le...
cuma 1 je aku frust tgk voucher tu..
bab beli kek BR dpt 10% less tu.. rugi ooo.. dah bl br dpt voucher tu..
kalau x... leh untung kat spuloh hinggit tu..!!!

malas cite byk... jom tgk menu ye...


tu dia.... BBQ source...
ni syafiqah punyer meal... mesti kena ada byk macaroni cheese..


2nd meal...original souce..giler masam
kalau tgk lemak berkrim tu.. harus papa punyer kan


3rd meal... kalau yg ni xyah citela..
harus aku punyer... Black pepper souce... marbeles!!!

korang....
byk dpt dividen ASB???
meh la kongsi2 ngan aku gak..hahaha!!!

8 comments:

eMMe said...

wow besar nye ayam, kenyang sampai malam, hehehee...selamat menjamu selera~

Iela Fazielah said...

emme: saje request nak mkn dada ayam je.... kaw2 punyer kenyang smapai esok pg..hehe

Farra Dhelina said...

blm lagi bukak kat asb..igt nnti nk buat jugak lah!!

sdpnya keny gojes!!

Iela Fazielah said...

farra: harus kena bukak... byk pekdah tau!hehe

alyyani said...

SENYUM2 GAK TGK AMOUNT DIVIDEN ARITU :) LAMA TAK BERKENNY NI..

Iela Fazielah said...

alyyani: harus senyum2...masyuk tu....pandai jimat cermat!!

nza said...

bestnya..sekurg2nya dpt gak org blanje......

Iela Fazielah said...

kak nza: itule.. bersyukur... alhamdulillah...

Related Posts with Thumbnails