Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

i pun nak gi jenjalan gak

pagi ni aku dok kelam kabut buat laporan unit aku....
ni kes suka buat keje last minit lah ni
petang ni ada meeting pembentangan laporan unit tu..
sukasuki hati ku je buat keje lambat2 kan
dah nak abis taip... sibuk pulak budak2 opis nak gi bercuti kat sabah
klik2 air asia.
murah giler.. sehala RM43..
pegi balik baru RM 130++ termasuk insurans seorang nye..
klik punyer klik.. punyer klik...

dari nak gi 8hb...jadi 9hb sbb lambat klik,klik..
nak buat payment pending lah... lupa password la..
hang la..last2..masa yg nak diambil dah sold out!!
 pastu jd mahal punyer harga..

 
tapi lepas buat arrangement semula..akhirnya
berjaya!!!!
tarikh pergi 9 April 2011 ye selama 3hari 2 mlm..

tp yg xleh tahan tu flight pergi jam 6.50 pagi ye... sabor jelah..
ni kes nak murah punyer pasal n kes flight dah penuh



yang penting kena pergi b4 30April sbb nnti irfan dah umor 2 thn kena byr la pulak.. hehehe
tp kalau nak tau.. bln Mac 2011 tu aku nak gi Beijing....
giler punyer jalan aku nih.. hahahah
best..best.. best..

kengkawan.. jom ke SABAH baaaaa

8 comments:

lydzar said...

uwaaa.. mmg dari dulu teringin g sabah. tp tak pernah terbooking pon tiket kesana..apsal eh..

hahaha! persoalan tu sila tanya poket sendiri la kot

Iela Fazielah said...

lydzar: akak pun xpernah gi sabah... so.. booking je awal2... pastu nak tunggu ke bln 4 thn depan, simpan sikit2 le nampaknyer nak buat blnja n sewa hotel.. hehehe, kalau x mmg xpergi2..

sall said...

bestnye gi jln2. bw lah daku bersama. ko sumbat aku dalam beg k.

Iela Fazielah said...

sall: kalau boleh lipat n lentur badan ko dlm beg aku.. mmg aku bw nyer... kehkehkeh

nza said...

bestnya...nk ikuttttt....xpuas g shopping kt bazar philipina tu.....murah lak tu pakage ilah tu..hr tu akak brdua dgn abg dh jejak rm1000+++...

Iela Fazielah said...

kak nza: mmg murah.. tu pasal la beli.. w/pun thn depan punyer percutian.. so sempt la nak kumpul duit byk2 ni

gewecun said...

eh murahnya g sabah..nway happy holiday..

Iela Fazielah said...

gewecun... jom lah klik2 gi sabah gak.. murah sgt nih.. rugi tak grab tau..

Related Posts with Thumbnails