Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

bodyshop online sale lagi....

ha....
 pada sesapa nak soping make up online bodyshop...
silakan....
utk pembelian online sahaja..
ada 3 offer utk bln januari ni


aritu aku bl make up xlengkap sbb budget xcukup.....hihi
sekali ada offer ni wajib bl ooo..
aku punyer blusher dah nak habis...
tahap nazak dah...
then klik la bl....dr RM53 dpt RM42.40 je wei...


tp kan.. aku nak bl bendalah 1 tu je... 
terus hampa sbb rugi kalau beli bwh RM100 kena byr delivery kos RM10..

sekali tadi..br je 10 minit lepas...
opismate sorang ni.. dia staff nurse...call mintak tlg blkan brg mandi body shop..
horeiiiiii!!! tq noriah!
xsangka pulak...
tu org kata.. rezeki...
mcm tau aje aku perlukan org utk soping sama...haha

dia bl nilai RM132, aku punyer RM 42.40..
tp sbb ada less 20% utk brg mandi dia...
tinggal RM103 je.. untung kan??
jadi free delivery... horey!!!!!!


ok.. yg dah aim nak soping... sila2 soping sekarang..
kat kedai xde offer ye...hanya online... daaa


link bodyshop online: http://www.thebodyshop.com.my/


No comments:

Related Posts with Thumbnails