Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

New Wishlist 2014: Handbag Coach!

ok....
last year aku dah tunjukkan dlm wishlist aku nak bl sebuah hand bag coach kan..
nama dia Legacy Mini Tanner... tabung terkumpul sikit je..
hihi...
harga mmg mahal nak mam....kata Coach...mana de murah..muahaha
puas godek dlm internet kot yg import Coach dr luar leh dpt legacy Mini tanner ni..
tp xde la pulak..
smapai la si syana open order untuk new Coach handbag...
nama dia Coach Archival ..ada 2 design.... 
pertama jenis Two Tone tp warna white/purple





dan satu lagi Coach Pattern Willis..




aku dah kelabu mata sebb dedua lawa.

so terus aku kuburkan hajat nak bl Mini Tanner..
sbb new colour yg masuk kat butik coach tu pun ada 
Coach Archival two tone Navy colour...

bila banding2...dedua hampir sama besar dan jenis pun gojes juga rupanyer,,

so..td dah compom booking...
tunggu cukup duit...kita byr sikit2 smapai hajat tercapai nak pakai beg baru coach ok..
ni wishlist terpendam sbb dah almost 5thn xtukar handbag baru...
man man ok...hihi


kalau dpt yg colour block ni..lg lawa kan??
tp  xde...muahaha


bila agaknyer leh dpt beg ni ye.... tunggu claim masuk....hihihi

er... antara 2 warna atas.. korang prefer mana??? tlg aku...
syana pun pening tgk aku yg xtau nak pilih yg mana... 

15 comments:

adeQ said...

Putih pepel kak... wahh.. bestnye coach... kite student tak mampu beli coach.. ade satu je coach.. tp ok la.. t da posting nak kumoul duit beli coach laaa

Iela Fazielah said...

tq adeQ.. putih pepel 1vote....

mama lieyna said...

Putih pepel gak.. menawan :-)

adianiez AIDA said...

aida lom pernah ada niat nak beli coach lagi. sebab mahal, ilah :-( masuk butik carlo rino ajer.

Iela Fazielah said...

tq mama lieyna: 2 vote utk putih... hihi..

Iela Fazielah said...

adianiez: samalah kita... pes time ni.. tu yg ghairah ni... penuh teruja..tu pun bl outlet punyer.. nak bl kat butik lg xmampu..,

Alyyani Anuar said...

red please! hhehehe... mmg ranggi lah sling bag ni. cun pulak.

Farah Izza Shafik said...

merah semestinyer.. putih tu cun.. tp terpikir.. dtg anak bujang ngan pen hitam!! pitam!!

Iela Fazielah said...

hihi... tq, alya & Farah.... 2 vote for putih, 2 for merah

yayang laling said...

putih pepel cik illa. cun!

Iela Fazielah said...

ok.. dpt vote terkini: 3 pepel putih, 2 merah...muahaha...ramai suka pepel nmpknyer

farizatul said...

Hi...salam kenal...akak pn suka yg merah...klu yg putih tu agak bahaya utk kita mak2 yg ada anak tgh lasak nie...hihi

- dieyana - said...

huhuh, bestnya, dpt jugak coach kat iela, dieyana pun mimpi2 kat coach jugak ni, konon nak beli pakai duit bonus ritu, sekali duit bonus licin servis keta n roadtax yang dh mati bln 12 hr tu..huuhuh..sedih...

- dieyana - said...

merah iela, cantik!

Iela Fazielah said...

tq dieyana n farizatul: nampaknyer vote berpihak pada coach merah (4) & purple (3)

Related Posts with Thumbnails