Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

mencari REMEKIN GLASS...ada sesapa leh tlg??

ok...
nak mintak tlg uolls..
yg kaki masak2 ni..mesti dah ada simpnan bekas memasak yg comel2 lagi lawa2 lg kelas2 gitew..
aku kan tgh mengasah bakat nak mula masak memasak..
muahaha 
terutama jenis pasta, puding, semua..

now otak tgh giler nak bl set pyrex, acopal semua...
buat masa ni aku cuma ada 2 tray acopal je utk kerja2 membakar...
now.. tgh kumpul duit nak bl set pyrex lak...
dlm masa yg sama...
paling aku nak.. aku nak gelas Remekin ni...
penat dok google...
mana boleh beli gelas Remekin ni ye??




xdpt kaler putih ni..
dpt yg clear glass pun boleh...


aku suka kalau ada tutup mcm gmbar atas..
sbb boleh buat byk2...
then simpan peti sejuk... 
xdela terserap bau mcm2 dlm mknn yg dlm peti sejuk tu kan>>>

tlg kengkawan... 
bg tau nak bl kat mana????
xmau la order overseas punyer...
nak dlm Malaysia ni..
xdpt gi kedai.. beli online pun boleh... tlg ea...
plezzzzzzz



sumber: google

tgk org ni baut puding dlm glass remikin ni..
wahhhhh!!!

11 comments:

mama tisya said...

dkt ikea tk silap ada jual...kt kedai jual brg kek pn ada jual

Iela Fazielah said...

YE KE MAMA TSYA.. TQ.. ILA CUBA CARI KAT KEDAI KEK.. TP IKEA, ILA TGK ONLINE XJUMPA PULAK...

Farah Izza Shafik said...

best kalo dpt beli 4 ketul je ke.. ok lah.. buat baking2.. kalo u tau nak beli katner.. bgtau ek.. :D

Sidratul Muntaha said...

kedai supply brg cake banyak kak
ikea aritu walk in ade je
online mgm tak nmpk la....

syawalsimpsons said...

cantik n menarik la kakak...

Suraya Hani said...

kat Yummie and Baking with Yen ada kak...kat Bangi tu

Iela Fazielah said...

suraya hani: tq... nnt akak gi terjah...

nur rabiatul adawiyyah said...

kat yummie bangi...

mummy 3M said...

yg ramekins putih tu blh beli di metro or shopping complex yg sewaktu dgn nya..brand williams & maxwell

aziekz said...

http://www.dapurkakjee.com/

cb sis terjah blog k.jee...aritu dia ad promote remekins tu...siap bg no tuk wassap..http://www.dapurkakjee.com/

- dieyana - said...

eh hari tu macam pernah Nampak, ikea kot? sogo tk try tgk?

Related Posts with Thumbnails